Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszik azt a szüleim,...

Miért hiszik azt a szüleim, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig kérdezi, hogy mi a helyzet a lányokkal, múltkor apám előtt azt mondta, hogy neked ennyi idősen már több barátnőd is volt. Múltkor a testvérem kérdezett rá, hogy meleg vagyok-e, annak ellenére, hogy volt pár éve barátnőm. Az egyik testvérem az meleg, de nem él velünk és 10 éve nem láttuk már.

Igazából van néhány lány aki tetszik, de nekem nincs erőm meg kedvem mással foglalkozni, meg hogy leszívják a pénztárcámat. Majd lesz ha én úgy gondolom, hogy itt az ideje. Most az érettségin akarok túl lenni meg a tanulmányaimra fókuszálni.

2022. jan. 19. 16:29
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
83%

51# "Egyébként egy nőnek is illik néha visszahívni a ferfit, ha csak gesztus szintjén is."

Miről beszélsz? A haverságról? Mert akkor minek hölgyezel? A nőknek nem kell, hogy az urak meghívják őket! Ha barátként jártok el ide-oda, akkor a jó barátság alapja a pontos elszámolás, amíg nem húzza le egyik ember a másikat addig többnyire nincs gond, de ez nem nő-férfi kérdés.

Ha a férfi-nő akar egymástól -mondjuk úgy- szerelmet akkor az übergáz, hogy nőnek illik visszahívni a palit hacsak gesztus szintjén is. Ne nézd már magad ennyibe, hogy attól leszel boldog, ha gesztus szintjén visszahív! Kezdek rájönni, hogy velem van a baj :( Nálam nem megy az a játék, filléreskedős szarakodás, hogy meghív-visszahívom, akkor most ő, de a múltkor ennyit költöttem ő meg most csak amannyit, vagy fordítva és akkor látom eszi a kefét a pénze miatt -vagy dörzsöli a tenyerét, hogy heh, többet evett ugyanannyiból. A kolleganőt, meg a nagynénémet illik visszahívni, téged, aki tetszel nekem és azért járok veled randizni, hogy leimádkozzam rólad a ruhát (nőként írom:) téged a helyzetből adódóan nem visszahívlak, hanem olyan helyen töltöm veled a találkozót, amiről úgy gondolom örömöt okoznék. Ha beszélsz nekem a levendulákról akkor keresek egy levendulamezőt ami mellett van bowlingpálya meg nyitott étterem és oda megyünk, mert tőlem ez telik, hogy boldoggá tegyelek. Nem is gondolom, hogy kérjek tőled pénzt, még akkor sem, ha előtte hétvégén te fagylaltkelyhet fizettél (csak). Mert a fagylaltkehely közben odavoltam érted. Ha én nem hívlak téged soha sehová, és nem fizetem ki, egyoldalúvá válik a történet akkor ott nem a pénzveszteség irányából lenne érdemes megközelítened a kérdést. Ez mondjuk az előző olcsójánoson megsértődöttnek is szól.

A másik gyakorlati probléma, hogy az első pár alkalommal a pali hívja el a nőt, ő dönt kvázi a kapcsolat folytatásáról. Ha pedig szeretné akkor gondolom igyekszik kitenni magáért. Pénztárcafüggő, de azért kereső felnőtt ffi-ikea csavartfagyi véglet az gond. Ha pedig olyan csaj vagyok akinél "ki akarsz tenni magadért" akkor meg azért nem fogsz agonizálni a pénzen. Aztán randi-randit követ, a közös fizetés úgyis alakul magától, valószínűleg jól alakulnak a dolgok ha már téma lesz. Mondjuk egy kétnapos kiruccanás.

Aztán van ennek egy prózaibb megközelítése: a randizás a gyerekcsinálást szolgálja. Ha nem akar gyereket senki, akkor is azt. Egy ffi és egy nő csakis ebből a célból érzi egymás iránt amit. Nomost nekem látnom kell, hogy hogyan fogsz engem, a gyerekeinket biztonságba tartani, etetni, fedelet tenni a fejünk fölé. Te munkagép vagy az erőddel, én meg szülőgép a méhemmel. Ösztön szintjén nem tényleges motivációból természetesen! Ha már az elején azt látom, hogy a te feladatodat is felezzük, hogy filléreken vergődsz, kvázi lejmolsz, akkor alkalmatlan vagy a férfi szerepre. Függetlenül attól, hogy dupláját, tripláját, vagy felét-harmadát keresem a te pénzednek. Ha azt látom, hogy nem hordasz a tenyereden, nem vagy odaadó, akkor ott nincs tovább, lehervadok. Itt nem a soktízezres randi elvárásáról van szó, hanem az elvről. Ezen kívül nagyon sokmindennek kell még megfelelned, de ez egy másik kérdés tárgya:) Az egész mozgatórugója, a fajfenntartási piacon egy méh milliószor értékesebb mint egy pénisz, ha pedig egyszer odaadtam a méhem nincs visszaút. Se nekem, se az utódomnak.

2022. jan. 20. 17:54
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
51# az 48# akart lenni, 16:51-es, de járt itt a radírpók.
2022. jan. 20. 17:56
 53/53 anonim ***** válasza:
100%

48, te beszélsz arról mi illik? Hát, ha elhívok valakit valahova, akkor én fizetek, ha már az illemről beszélünk. És mindegy, hogy randi, baráti meghívás vagy üzleti meghívásról beszélünk, ez az illem! Te "általában meghívod", na persze, itt vered a tamtamot egész nap, mekkora ingyenélő nő az, aki elfogadja a meghívást, meg nem hajlandó megfelezni az 500 forintos kávét.

Lehet otthon nálatok anyád meg apád fillérezték a pelenkád árát is, aztán ezt szívtad magadba az anyatejjel, de normális helyeken nem is kérdés, hogy a férfi, aki elhívja randizni a nőt, az fizet.

2022. jan. 20. 17:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!