Miért hiszik azt a szüleim, hogy meleg vagyok?
Anyukám mindig kérdezi, hogy mi a helyzet a lányokkal, múltkor apám előtt azt mondta, hogy neked ennyi idősen már több barátnőd is volt. Múltkor a testvérem kérdezett rá, hogy meleg vagyok-e, annak ellenére, hogy volt pár éve barátnőm. Az egyik testvérem az meleg, de nem él velünk és 10 éve nem láttuk már.
Igazából van néhány lány aki tetszik, de nekem nincs erőm meg kedvem mással foglalkozni, meg hogy leszívják a pénztárcámat. Majd lesz ha én úgy gondolom, hogy itt az ideje. Most az érettségin akarok túl lenni meg a tanulmányaimra fókuszálni.
39, te a férfi nem szégyene vagy, komolyan mondom. De tudod, mit? Nem is baj, mert amíg te olcsójánoskodsz, meg számolod a filléreket randi után, addig én boldogan viszem a nőket randizni.
Az ilyen őstulok, aki egy kávét sajnál egy nőtől, meg picsáz egy fórumon, az rohadjon meg egyedül.
41: Kivéve hogy nem viszed. Csak a szád jár és engeded magad lehúzni lol.
És én vagyok a szégyen
43: Ez nem a pénzről szól. Nem a kérdező vagyok, dolgozó felnőtt férfi.
Ez inkább az elvekről szól, tartom magam valamihez. Én egy olyan nőt keresek aki nem agyhalott és ő is képes partnerként viselkedni.
Nem azzal van a bajom hogy nekem kell meghívnom az első randin hiszen én hívtam el. Hanem az hogy ha utána mindig tartja a markát ő meg nem kedveskedik nekem semmivel cserébe.
Érted és később mi lesz akkor amikor komolyabb lesz a kapcsolatunk?
Akkor is majd kiszolgáltatja magát? Életem végéig egy papucs leszek, holmi élő pénztárca neki meg nem kell fizetnie semmiért.
Elvileg ő is dolgozik neki is van pénze szóval őneki is belekellene tennie a kapcsolatba valamit. Ha mindent nekem kell csinálnom az kapcsolat?
Te te vagy én meg nem te vagyok. Lehet hogy neked oké hogy bevonzol haszonlesőket viszont én egy normálisat keresek.
44-es, értelek, csak itt senki, ismétlem SENKI nem beszélt arról, hogy a nő tartja a markát, meg eltartatja magát. Arról volt szó, hogy randin, amire elhívták őket, nem fognak fizetni, meg felezgetni. Ennyi. Te írtál olyanokat itt valakinek, hogy ha nem fizet randin akkor ő idézem: "ingyenélő". Te elvagy tévedve.
Én fizetek a randin, és nemcsak az elsőn. Később, ha úgy alakult nem egy nőm hívott át vacsorázni. Ő vásárolt be, ő főzött-sütött nekem, takarított el utánunk. Amikor kapcsolatba kerültünk, akkor meg nyilván máshogy gazdálkodtunk. De ez nem is tartozik ide, mert itt a randizásról volt szó, ami kapcsán te úgy gondolod, ha elfogadnak egy kávét, akkor ki kell tartanod őket életük végéig. Lol.
45: De akkor lecseszlek én is mert te is sarkalatosan magyaráztad el.
Egy csómó veszekedést megspórólhattunk volna.
"Később, ha úgy alakult nem egy nőm hívott át vacsorázni. Ő vásárolt be, ő főzött-sütött nekem, takarított el utánunk. "
Ez szép és becsülendő. Ez azt jelenti hogy a csaj a maga módján visszahívott hiszen ő is törte magát hogy egyenlő felek legyetek.
Viszont van olyan csak aki szereti ha kinyalják a seggét.
Miért vagyok szemét hogy ezt kritizálom?
A másik meg az hogy ha felezni akarják a költségeket akkor azzal mi a probléma? Valakinek így jó valakinek úgy.
Viszont hogy ne legyen belőle félreértés: még mindig érvényes az az állításom hogy egy ponton neki is kell kedveskednie nekem.
Nemcsak nekem őneki.
44# "Nem azzal van a bajom hogy nekem kell meghívnom az első randin hiszen én hívtam el. Hanem az hogy ha utána mindig tartja a markát ő meg nem kedveskedik nekem semmivel cserébe."
Teljesen más irányba viszed az érvelést, erről szó sem volt eddig. Kamugép! Pont, hogy már az első randikon is sajnált pénz akasztotta meg a felhőtlen hangulatodat. A kérdező is valami ilyesmit érvelt. Hogy inkább megtartja, jobb helyen van a párna alatt mint egy nő gyomrában :DDD Ez csak egy fantazmagória, hogy tartja a markát egy nő. Meg semmivel nem kedveskedik. Csődtömeg lúzernek sejtelek, te nem voltál még ilyen élethelyzetben az tuti, csak vízió, amivel kiválóan megmagyarázod magadnak, hogy azért nincs senkid, azért nem állnak le veled a nők -de legalább hosszabb távra már biztos nem maradnak- mert te kiszűröd azt aki tartja a markát. Ja.
Igaza van itt fentebb, a férfiak szégyene az ilyen. Ha már a munkádat, fizikai erődet sem tudod adni, vagy nem akarod(he?) az én szépségemért, akkor mid van neked? (költői kérdés)Ez csak az első lépés lenne, utána jönne mindkettőnk személyisége, humora, jósága. Passzolunk-e, vagy sem? Annyira a legalja, amikor a rózsaszín pillangókkal szemben győz a szarrágás. A nő legyen odaadó te meg szarrágó vagy és csodálkozol hova jutottál? (igen, látszik sajnos) Számító fafej!
Egy hölgy nem hívatja meg magát, vagy meghívják vagy nem, és legfőképp ha ne adj isten a saját részét is ki kell fizetnie nem hívja olcsójánosnak a férfit, mert az már tényleg ingyenélő picsaság.
Én általában udvariasságból alkalmanként meghívom a hölgyeket, leginkább akkor ha egy új általam bemutatott helyre viszem őket, de pontosan ismerem az ilyen ingyenélő szivolákat, akik minden esetben elvárják, hogy a férfi fizessen.
Volt ilyen az osztályomban és undorító volt nézni, hogy hogy élősködtek a naív fiúkon.
Egyébként egy nőnek is illik néha visszahívni a ferfit, ha csak gesztus szintjén is.
"ha ne adj isten a saját részét is ki kell fizetnie nem hívja olcsójánosnak a férfit" - elhívnak randira és kifizettetik a részem, ha csak olcsójánosnak hívom, még örülhet.
"pontosan ismerem az ilyen ingyenélő szivolákat, akik minden esetben elvárják, hogy a férfi fizessen" - és az ingyenélő férfiakat is ismered? Mert én igen, mégsem kezdek el fröcsögni egy tök más kérdés alatt, csak mert frusztrált gyökér vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!