Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszik azt a szüleim,...

Miért hiszik azt a szüleim, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig kérdezi, hogy mi a helyzet a lányokkal, múltkor apám előtt azt mondta, hogy neked ennyi idősen már több barátnőd is volt. Múltkor a testvérem kérdezett rá, hogy meleg vagyok-e, annak ellenére, hogy volt pár éve barátnőm. Az egyik testvérem az meleg, de nem él velünk és 10 éve nem láttuk már.

Igazából van néhány lány aki tetszik, de nekem nincs erőm meg kedvem mással foglalkozni, meg hogy leszívják a pénztárcámat. Majd lesz ha én úgy gondolom, hogy itt az ideje. Most az érettségin akarok túl lenni meg a tanulmányaimra fókuszálni.

2022. jan. 19. 16:29
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
15%

24-es, kit érdekel, te hogy felezgettél a lakótársaddal, bocs, izé a barátnőddel?

Aki úriember, az nem fillérezget, meg felezget, meg nem vár vissza semmit egy-két kávéért meg mozijegyért cserébe. Ha ennyire ki vagy számolva, nem való neked nő.

Mindig azok szoktak vernyogni, hogy jaj, a nőknek csak a pénzem kell, akiknek nincs.

2022. jan. 20. 10:43
 32/53 anonim ***** válasza:
84%

Mert 24, miből gondolod, hogy a kérdező nem húzza le a csajokat? 23-nak igaza van, simán lehet, hogy ő húzza le a nőket, csak megunták, vagy szimplán nem vonzó számukra a szarrágóság.

Mindig azok a férfiak problémáznak a pénzen, akiknek nincs. Szeretnek azzal jönni, hogy azért nincs nőjük, mert őt mindig csak lehúzzák, holott a valóságban meg szóba sem állnak vele, mert taszító a személyisége. Még csak 18 éves a kérdező is, de már elhiszi magáról, hogy a randin fizetett kávéért majd összejönnek vele a nők. :D A valóságban meg a korabeli lányok kb. bárkivel összejöhetnek, de majd pont a fillérb.szó jóskák után fognak futni, akikről még a szüleik sem tudják eldönteni, hogy melyik lyukra pályázik.

2022. jan. 20. 10:55
 33/53 anonim ***** válasza:
21%

Ha sok ppénz kell a csajokhoz, akkor rossz csajoknál kopogtatsz.

Én mindíg összekötöttem a kellemeset a hasznossal, és falatmászni hívtam el a csajokat, vagy sétálni a közeli alborétumba, szóval nem költöttem sokat.

2022. jan. 20. 11:48
 34/53 anonim ***** válasza:
17%

31,32: Mi lenne ha nem hívatnátok meg magatokat minden szarra?

Vagy ha férfiak vagytok akkor miért vagytok ekkora simpek?

Elvileg úgy kéne működnie a kapcsolatnak hogy te meghívod őt egyszer ő meghív téged egyszer. Ez hogy a férfinak kell minden szarért fizetnie ezt felejtsük el. Nem a feleségem így nem tartozok neki az én pénzemmel.

2022. jan. 20. 14:06
 35/53 anonim ***** válasza:
78%
34-es, nekem nem kell meghívatnom magam, én férfiakkal randizom, nem olcsójánosokkal, akik elhívnak randira, aztán még elnézik, hogy fizetem a részem, meg várják a visszahívást. Semmi probléma, vannak, akiknek ez így jó, te majd keresel olyan nőt.
2022. jan. 20. 14:19
 36/53 anonim ***** válasza:
17%
35: Elég vesztes lehetsz ha mindent a pasidtól vársz el és te nem is adsz bele a kapcsolatba semmit
2022. jan. 20. 14:22
 37/53 anonim ***** válasza:
78%
Nem fizetek a randin = nem adok semmit a kapcsolatba? Jól van, a logikád tűpontos. :D
2022. jan. 20. 14:30
 38/53 anonim ***** válasza:
85%

34# "Elvileg úgy kéne működnie a kapcsolatnak hogy te meghívod őt egyszer ő meghív téged egyszer."

Na, annyi a tudományod, hogy elvileg. Taníts mester, oszd az észt, hogyan működik egy kapcsolat!

Mondjuk azon kívül, hogy álomhapsi/álomnő - gyors fejszámolás - ha minden második randin fizet akkor jöhet. Ha van mivel megrágnom a gíroszt van mihez hozzáverni a garast! Engem oszt nem fog lehúzni senki! Ha meg nem, hát nem, akkor legalább gyűjtök valamire :DDDDD

2022. jan. 20. 14:44
 39/53 anonim ***** válasza:
14%
38: Csak azért támadsz mert tudod hogy igazam van és lebelül tudod hogy egy kommersz lusta pics vagy :D
2022. jan. 20. 14:48
 40/53 anonim ***** válasza:
82%

39# Támadok:-O ??? Annak veszed. Lehet a sértegetésednek van alapja, az vagyok aminek írsz. A kommerszet még értem, ha a magad fajtára indulok be és a randin a szép szemed mellé elrághatok egy Ischlert -aminek a felét ki kéne fizessem, mert különben a szép szemed már kevésbé ragyogna, az is max. az anyagi károk miatti szomorúság lenne. Na ilyen csávónál biztosan érezhetném teljes joggal, hogy mekkora kommersz pics.a vagyok.

A lustát nem értem, talán nekem illene lelőni a gírosznak való húst, vagy lekvárt főzni az Ischlerbe, egyébként lusta vagyok?

Pontos elszámolás a jó barátság alapja, fajfenntartás minimálbéresek között :(

2022. jan. 20. 15:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!