Miért hiszik azt a szüleim, hogy meleg vagyok?
Anyukám mindig kérdezi, hogy mi a helyzet a lányokkal, múltkor apám előtt azt mondta, hogy neked ennyi idősen már több barátnőd is volt. Múltkor a testvérem kérdezett rá, hogy meleg vagyok-e, annak ellenére, hogy volt pár éve barátnőm. Az egyik testvérem az meleg, de nem él velünk és 10 éve nem láttuk már.
Igazából van néhány lány aki tetszik, de nekem nincs erőm meg kedvem mással foglalkozni, meg hogy leszívják a pénztárcámat. Majd lesz ha én úgy gondolom, hogy itt az ideje. Most az érettségin akarok túl lenni meg a tanulmányaimra fókuszálni.
" Ha meg ismernéd a mai lányokat, akkor tudnád, hogy nem kis pénz kell őket fenttartani."
Hát te barom vagy, nem meleg.
Lehet mert apádnak ennyi idősen több barátnője is volt már, azt veszik alapul, hogy az a normális. Úgy vannak vele hogy mivel nincs barátnőd valami "baj" van veled, nem normális ez a dolog, van már meleg a családban biztos te is az lehetsz...
Engem is leszbinek hittek, én is inkább a tanulásra koncentráltam és nem volt senkim. Az osztálytársaim nagyban pasiztak/csajoztak mind.
Most azok akik szemétkednek a kérdezővel miért teszik?
Igen bazz... miért olyan nehéz felfogni azt hogy a lányok általában mindenre meghívatják magukat?
Szóval a "fenntartani" jelző lehet hogy vicces viszont a lányok követelik meg hogy fenntartsák őket szóval kb. leszarom hogy erre is biztosan egy feminista puffogni fog hogy hogy merészelem számonkérni a nőket az álszent viselkedésükkel kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!