Tehetség, kitartás, magabiztosság, alázat, kreativitás, emberség.
Szerintem ezek a dolgok amivel bármit is csinál, sikeres lehet benne. Legyen akár programozó, akár szobafestő, akár futóbajnok.
A sikerességnek egy titka van..
Hogy hogy nevelkedünk. Ha valaki el hiteti velünk, hogy bármire képesek vagyunk, a végén tényleg bármire képesek leszünk.
Millió egy ilyen kísérlet van mint pl egy rossz tanulmányi átlagú osztálynak azt mondják, hogy egy zseni van közöttük. Tudat alatt elkezdenek bizonyítani és az eredmény egy egész osztály átlagának javulása.
Mind két szülő támogassa akkor is ha elválnak. Ez sajnos nem szokott így történni. Szülők egymás közti acsarkodásában merül ki. Ami nem a gyerek támogatása hanem konkrétan akadályozása.
Megfelelő ismertségi kör, kiegyensúlyozott élet, és nagy adag szerencse.
17
Nem maradt le semmi a listámról, csak értelmezni kellene a szöveget. Felelősségre és önálló döntésekre nevelni nem egyenlő a magárahagyással meg a beleszarással. Okkal írtam, hogy sok időt kell rászánni, nem telibeszarni. De fontos hagyni próbálkozni és gondolkodni, különben olyan emberek lesznek belőle, akik például szöveget sem tudnak értelmezni.
A sikert minden esetben az egyén határozza meg.
Ha boldog vagy és a környezetedért is teszel hogy jobb legyen nekik az én megvilágításomban sikeres vagy. Az hogy mitől leszel boldog azt Neked kell tudnod.
Van aki egy irodában ülve egy vezetői székben hozva komoly döntéseket havi 1 millás keresettel érzi magát sikeresnek, van aki a két kezével teremt másoknak otthonokat. Van aki attól hogy jó szülő, lehetsz attól sikeres hogy a művészetben megtalálod magad és ki is tudod fejezni. A sor végtelen. A lényeg a jobbá válás akarása az élet minden területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!