27 éves vagyok, 8 éve különélek szülőktől, de anyám még mindig 2 naponta megkérdezi, mizu velem. Hogyan magyarázzam el neki, hogy ne érdeklődjön már ilyen sűrűn, elég nagy vagyok ahhoz, hogy érdeklődjenek felőlem? Nagyon idegesítő.
Én megmondtam neki, hogy ha lehet, heti max 1x, 2x beszéljünk, mert egyszerűen ennyi minden nem történt velem minden nap, ha meg nem hívtam, rögtön elkezdett kombinálni, hogy biztos valami bajom esett, azért nem keresem. Annyira szerintem nem tetszett neki, meg biztos meg is sértődött, de már nagyon az idegeimre ment, és nem is vagyunk annyira szuper anya-lánya kapcsolatban, hogy bármit el akarjak neki mondani.
Én simán mondanám neki a helyedben, hogy akkor beszéljetek, ha akad mondanivalótok is, de heti legalább egyszer mindenképp. Lehet, hogy megsértődik, de örökké úgyse mérgelődik miatta, idővel megszokja. A határokat neked kell felállítanod, neki te még mindig a gyereke vagy, vélhetően nehezen tud elengedni téged, de ezért nem lehet hibáztatni. Neked most nyílik ki a világ, számára most zárul be.
Próbáld éreztetni, hogy ettől még nem lesz kevésbé fontos neked. Férjem sem beszél az anyjával folyton, pedig sokkal jobb a kettejük kapcsolata. Nem mindenkinek van erre igénye, ettől még nem leszel rosszabb bárki másnál. Sokkal jobb, ha ritkábban beszéltek, de tartalmasan, mint gyakran, de közben füstöl a fejed az idegtől.
Oké de akkor se keresd anyudat ha segítségre van szükséged vagy kiismer a párod és egyedül maradsz.
Add meg neki az én számom én szívesen beszélgetek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!