27 éves vagyok, 8 éve különélek szülőktől, de anyám még mindig 2 naponta megkérdezi, mizu velem. Hogyan magyarázzam el neki, hogy ne érdeklődjön már ilyen sűrűn, elég nagy vagyok ahhoz, hogy érdeklődjenek felőlem? Nagyon idegesítő.
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 12:09
11/38 A kérdező kommentje:
Jaj nem kell a dráma, vagy itt mindenki anyuci pici fiacskája/lánykája, hogy ennyire vágyik a szülői beszélgetésre heti 3-4 alkalommal? Ha majd lesz párotok, akkor is inkább otthon lesztek anyuval, szeretetet keresve?
2022. jan. 17. 12:52
12/38 anonim válasza:
Te láthatóan mentális beteg vagy!
Nem véletlenül aggódik anyád és nem véletlenül érdeklődik.
Csak mondom!
13/38 anonim válasza:
Örülj neki, törődik veled. Ezzel azért az eletedbe nem szól bele, napi 5 perc, huha… Én 29 vagyok, külön élünk, sőt éltünk több ezer km-re is egymástól, de napi szinten kommunikálnunk. Nem attól leszel nagylány, hogy csak hetente beszéltek 😀
14/38 anonim válasza:
Én nem vagyok otthon anyucival, nem vagyok anyuci pici lánya, van saját életem, férjem, gyerekem. De ettől még nem szűnt meg a családom, a szüleim, nagyszüleim, unokatestvéreim, stb.
Az a 2 perc, amit beszélünk senkitől sem vesz el időt, semmiben nem gátol. Szerencsére a férjem is jóban van a szüleivel, ők is beszélnek szinte naponta.
Ha nem szeretek, akkor oké. De akkor írd azt.
16/38 anonim válasza:
Biztos anyuci pici lánya vagyok, ha képes voltam full egyedül élni külföldön (total saját tőkéből), de mivel naponta beszélek anyaval, ezért életképtelen vagyok a logikád szerint, ok… 😂😂
17/38 anonim válasza:
Na, szóval akkor akinek fontosak a szülei és akár minden nap beszél velük két percet, akkor az egyből mama pici fia, lánya, egyedülálló és lúzer is. Na grat kérdező. 😅😅 Mert te aztán biztosan nagyon nagy lyány vagy. Gondolom robotolsz a gyárban vagy valamelyik gyorsétteremben, ha már 19 éves korod óta nem laksz velük. Esetleg kitart a párod? Mert csak kibújt a szög a zsákból ezzel a tuti otthon lesztek anyucival egyből. XD
18/38 anonim válasza:
Szegény anyád. Inkább örülj érdeklődik irántad, majd amikor nem lesz anyád, és kutya sem lesz rád kíváncsi, jusson eszedbe ez, hogy egykor anyám keresett mindennap, de jó is volt.
19/38 anonim válasza:
Nekünk már nem élnek a szüleink, de a húgommal 1-2 naponta hívjuk egymást, hogy mi van a másikkal.
Pedig mindketten családosok vagyunk, gyerekekkel.
Hálát adok az Istennek, hogy nem ilyen a gyerekem, hanem Ő HÍV NAPONTA.
20/38 anonim válasza:
Nem vagy normális. Nem anyáddal van itt a baj, hanem veled. Mi mindennap beszélünk, nem halok bele abba az 5-10 percbe amíg mindenki elmeséli, hogy hogy van. Kolléganőim is 45-50 évesek, van olyan, aki egy nap többször is beszél az idős édesanyjával. Ők is életképtelenek a te logikád szerint akkor? Még akkor is, ha már külön élnek és felnőtt gyerekeik vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!