Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 27 éves vagyok, 8 éve különéle...

27 éves vagyok, 8 éve különélek szülőktől, de anyám még mindig 2 naponta megkérdezi, mizu velem. Hogyan magyarázzam el neki, hogy ne érdeklődjön már ilyen sűrűn, elég nagy vagyok ahhoz, hogy érdeklődjenek felőlem? Nagyon idegesítő.

Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 12:09
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Jaj nem kell a dráma, vagy itt mindenki anyuci pici fiacskája/lánykája, hogy ennyire vágyik a szülői beszélgetésre heti 3-4 alkalommal? Ha majd lesz párotok, akkor is inkább otthon lesztek anyuval, szeretetet keresve?
2022. jan. 17. 12:52
 12/38 anonim ***** válasza:
97%

Te láthatóan mentális beteg vagy!

Nem véletlenül aggódik anyád és nem véletlenül érdeklődik.

Csak mondom!

2022. jan. 17. 12:53
 13/38 anonim ***** válasza:
91%
Örülj neki, törődik veled. Ezzel azért az eletedbe nem szól bele, napi 5 perc, huha… Én 29 vagyok, külön élünk, sőt éltünk több ezer km-re is egymástól, de napi szinten kommunikálnunk. Nem attól leszel nagylány, hogy csak hetente beszéltek 😀
2022. jan. 17. 12:54
 14/38 anonim ***** válasza:
90%

Én nem vagyok otthon anyucival, nem vagyok anyuci pici lánya, van saját életem, férjem, gyerekem. De ettől még nem szűnt meg a családom, a szüleim, nagyszüleim, unokatestvéreim, stb.

Az a 2 perc, amit beszélünk senkitől sem vesz el időt, semmiben nem gátol. Szerencsére a férjem is jóban van a szüleivel, ők is beszélnek szinte naponta.

Ha nem szeretek, akkor oké. De akkor írd azt.

2022. jan. 17. 12:54
 15/38 anonim ***** válasza:
87%
11: Van párod?
2022. jan. 17. 12:55
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Biztos anyuci pici lánya vagyok, ha képes voltam full egyedül élni külföldön (total saját tőkéből), de mivel naponta beszélek anyaval, ezért életképtelen vagyok a logikád szerint, ok… 😂😂
2022. jan. 17. 12:56
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
Na, szóval akkor akinek fontosak a szülei és akár minden nap beszél velük két percet, akkor az egyből mama pici fia, lánya, egyedülálló és lúzer is. Na grat kérdező. 😅😅 Mert te aztán biztosan nagyon nagy lyány vagy. Gondolom robotolsz a gyárban vagy valamelyik gyorsétteremben, ha már 19 éves korod óta nem laksz velük. Esetleg kitart a párod? Mert csak kibújt a szög a zsákból ezzel a tuti otthon lesztek anyucival egyből. XD
2022. jan. 17. 13:01
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Szegény anyád. Inkább örülj érdeklődik irántad, majd amikor nem lesz anyád, és kutya sem lesz rád kíváncsi, jusson eszedbe ez, hogy egykor anyám keresett mindennap, de jó is volt.
2022. jan. 17. 13:11
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk már nem élnek a szüleink, de a húgommal 1-2 naponta hívjuk egymást, hogy mi van a másikkal.

Pedig mindketten családosok vagyunk, gyerekekkel.

Hálát adok az Istennek, hogy nem ilyen a gyerekem, hanem Ő HÍV NAPONTA.

2022. jan. 17. 13:13
 20/38 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy normális. Nem anyáddal van itt a baj, hanem veled. Mi mindennap beszélünk, nem halok bele abba az 5-10 percbe amíg mindenki elmeséli, hogy hogy van. Kolléganőim is 45-50 évesek, van olyan, aki egy nap többször is beszél az idős édesanyjával. Ők is életképtelenek a te logikád szerint akkor? Még akkor is, ha már külön élnek és felnőtt gyerekeik vannak?
2022. jan. 17. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!