Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám fura hangokat ad ki,...

Anyám fura hangokat ad ki, mit tegyek hogy ne idegesítsen?

Figyelt kérdés
Ha csak hangokból ítélnék akkor azt hinném hogy állandóan köpköd, de az a furcsa hogy nem is köpköd csak ilyen hangokat ad ki, és ez már kurvára idegesítő. Többször rászóltam de nem nagyon tud viselkedni. Mit tegyek hogy ne idegesítsen ez?

2021. dec. 23. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%

Jobb lenne, ha köpködne is?

Talán figyeld meg, hogy mikor csinálja, lehet orvosi problémája és abban kellene mellé állni és segíteni.

Nyilván tudja, hogy kell viselkedni, mert téged is sikerült ilyen finom úriemberré/úrilánnyá nevelnie, hogy idegesíteni tud a puszta létezésével is.

2021. dec. 23. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Ha most idegesít, akkor ez valószíleg nem fog vàltozni.
2021. dec. 23. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
1est adom. :)
2021. dec. 23. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Anyud Tourettes?
2021. dec. 23. 12:29
 5/13 anonim válasza:
88%
Ha nem is tourette ,de valami kényszer. Egyik barátom meg hümmög ha kell ha nem. Megszoktam már. Idegesítő szokások ezek de majd leszokik róla...aztán jön egy másik :D
2021. dec. 23. 12:32
 6/13 anonim válasza:
73%
Hidd el,neki sem könnyű, hogy nem tud uralkodni magán. Baromi nehéz megállni az ilyen fajta kényszeres szokást
2021. dec. 23. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
A hangok kiadásában az anyád a ludas. Az "idegesitésben" magadban keresd a hibát!!!!
2021. dec. 23. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Azért én megnézném azt a sok birka türelmű, földre szállt angyalt mikor nekik kellene ugyanezt mosolyogva nézni-hallgatni. Tudom-tudom, ennél sokkal durvább dolgokat is gyermekdalokat dudorászva tűrnek el.

Kérdező, biztos van valami pszichés oka ennek a viselkedésnek, attól még teljesen jogosan zavar téged. Azt sem tudom, lehetne-e ez ellen tenni valamit, meg amúgy is csak anyud tudna ez ügyben valami orvosi vagy pszichológusi segítséget kérni. (nem szoktak) Lehet, hogy a helyedben valami halk zenét hallgatnék fülesen míg muszáj vele lenned. De teljesen megértelek, sajnálom a helyzeted.

2021. dec. 23. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Tehàt nem köpköd... Esetleg dohányzik? Nem lehet h köpetet akar üríteni?
2021. dec. 23. 13:07
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Tikkel, pszichés zavar. Pszichiáterhez kéne mennie.
2021. dec. 23. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!