Amikor a fürdőszobában vagyok, anyám mindig kérdezgeti idegesen, hogy "Fúj, mit csinálsz?" maszturbálásra utalva. Mit tegyek, hogy ezt fejezze be?
Figyelt kérdés
Már megkértem milliószor, hogy ne kérdezgesse, de még mindig csinálja. Ha fürdés után egyből nem jövök onnan ki (mert azért meg akarok törölközni), akkor egyből azt hiszi, hogy onanizálok.2021. aug. 14. 21:29
1/12 anonim válasza:
2 gyerekes anyaként mondom, hogy anyád ultragáz. Ilyenkor kiabáld ki, fúj, amire gondolsz.
2/12 anonim válasza:
Egyszer szólj neki vissza, hogy "verem a farkamat", hátha legközelebb nem zaklat ezzel.
3/12 anonim válasza:
Kiabáld neki vissza, hogy igen, épp verem a fäszomat, hátha leáll...
4/12 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal. Mondd neki hogy éppen maszturbálsz. Majd meggondolja hogy megkérdezze-e újra.. Amúgy meg basszus, mit kell pörögnie egy tök természetes dolgon? Mindenki csinálja.
5/12 anonim válasza:
Elég beteges.
Írd ki hogy maki verem az ajtóra.
6/12 anonim válasza:
Nincs apa a környéken, aki elküldené a fenébe? A maszturbálás természetes, csatlakoznék az előttem szólókhoz.. Közölném, hogy mindjárt jó, még legyen kicsit türelmes, még ha erről szó sincs.
7/12 anonim válasza:
Várd meg amikor ő is bent lesz, gondolom lesz olyan amikor a lábát borotválja és nem megy a zuhany közben, vagy épp törölközik, tedd fel neki te is ugyanezt a kérdést.
8/12 anonim válasza:
Mond neki, hogy elveszi az ihletet, úgyhogy ne kiabáljon be.
9/12 anonim válasza:
Én leteremteném, hogy ezek szerint te szüzen fogantál...
Bármikor elvonul valamiért rászólnék én is ,fúj mit csinálsz XD
10/12 anonim válasza:
Szerintem lány a kérdező. Általában a lányokat tartsák így terrorban. Egyébként ha történt valami fejlemény kérlek írj mert érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!