Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amikor a fürdőszobában vagyok,...

Amikor a fürdőszobában vagyok, anyám mindig kérdezgeti idegesen, hogy "Fúj, mit csinálsz?" maszturbálásra utalva. Mit tegyek, hogy ezt fejezze be?

Figyelt kérdés
Már megkértem milliószor, hogy ne kérdezgesse, de még mindig csinálja. Ha fürdés után egyből nem jövök onnan ki (mert azért meg akarok törölközni), akkor egyből azt hiszi, hogy onanizálok.

2021. aug. 14. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
13%
Mennyi ideig vagy benn?
2021. aug. 15. 02:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11-es ha lazito furdozik magyaran relaxal egy nehez nap utan es kozbe filmet nez nem tok mindegy meddig van a furdobe?

En lecsucsulnek a szulommel kerek perec es megbeszelnem vele hogy megis mi a frasz baja van es miert csesztet a sajat szexualis frusztracioi miatt, es miert vetíti ki ram a fantazmagorajat.

2021. aug. 15. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!