Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszabályozom a lányom, ha 18...

Beszabályozom a lányom, ha 18 éves gimnazistaként szerintem semmi keresnivalója nincsen Dubaiban?

Figyelt kérdés

Ma az ebéd közepén közölte, mint tény, hogy februárba 1 hétre kimegy három barátnőjével, ma reggel vették meg a jegyeket. És hogy eddig nem mondta, mert én már attól tiszta ideg vagyok, hogyha Pestre megy fel hozzájuk (a három lányhoz), és hogy akkor óránként hívogatom, meg égetem azzal, hogyha nem veszi fel, hívom a barátnőit.

Ő fizeti, karácsonyra is kapott pénzt, és az apja oldalán lévő nagyszülők kifizették neki a szállást. Mondtam, hogy szó sem lehet róla, ha kell, elrakom az útlevelét is. Összevesztünk, szerinte én dedósként kezelem és hogy nem akarom elfogadni, hogy felnőtt... De szerintem három fiatal lány ne nyaralgasson egyedül, főleg ne ott. Bármi történhet velük, messze lesznek egy olyan országban, ahol a nőket tárgyként kezelik. Nem biztonságos, még a férjemmel sem utaznék ki. Ráadásul idén érettségizik, nem kell az, hogy a tanárok azt lássák, hogy ennyire nem veszi komolyan a tanulást és hogy ő évközben nyaralgatni jár, iskolaidőben.

Férjem szerint én vagyok a szigorú, miért ne mehetne el, meg hogy 1 hét nem a világ, nem 1 hónapra mennek. Ja, aztán lehet a híradóban látom vissza a lányomat... Bécs volt eddig a legtávolabbi hely, ahová család nélkül ment, nem is repült még nélkülünk.

2022. jan. 16. 20:48
 71/104 anonim ***** válasza:
84%

Ja értem, tehát azért kamu, mert… mert hát hétvége van. Ja meg amúgy is sok a troll. Főleg ugye hétvégén. Oké. Jó régóta olvasom az itteni kérdéseket, nem új vagyok és igen, vannak kérdések, amikről mérföldekről ordít, hogy kamu kérdés, de ez pont nem tartozik közéjük. Most azért kell megrökönyödni, mert úristen éppen Dubai? Érthetetlen.

69 Ez a 4 kérdés komoly vagy csak viccelni próbáltál? 🤷🏻‍♀️

1. Mi az, hogy miért pont Dubai?? Mert épp oda mennének a kérdező lányáék! Bszki, már tényleg az ország alapján megállapítjuk, hogy kamu a történet vagy sem?!

2. Áh semmi különös, csak azért “kell” kihangsúlyozni, mert ez a FŐ konfliktus, hogy a kérdező túl fiatalnak tartja hozzá és baromira fontos a kérdés szempontjából! Talán nem mindegy, hogy pl egy 22 évesről van szó, akit még mindig agyonfélt anyuka vagy egy 18 évesről, aki épphogy betöltötte a jogilag felnőtt korhatárt, de még egy gimibe járó, önállótlan gyerek. Óriási a különbség! Ha meg nem írja le a kort, akkor első kérdés az lenne mindenkinek, hogy oké, de hány éves gyerekről van szó.

3. Ez már megint milyen kérdés?? Pfuu, van baj. Azért a barátnőjével, mert. Nem mindegy, hogy barátnő vagy épp barát vagy egy unokatesó? Teljesen lényegtelen. Ha barátnővel menne, ráadásul Dubaiba, akkor kamu, de ha teszem azt a pasijával menne, akkor már nem kamu? 🤦🏻‍♀️Vagy akkor is kamu, csak akkor nem, ha más lenne az úticél? Fuck Logic.

4. Ki a bánat tegye fel, ha egyszer anyuka az, aki nem ért egyet a dologgal és aggódik a gyereke miatt?!

Ti semmivel nem vagytok amúgy jobbak az általatok emlegetett trolloknál, szarrá offoljátok más normális kérdését, csak mert annyira unatkoztok, hogy ennél jobb időtöltés vasárnap estére már nem jut. Ha kamunak gondoljatok, akkor miért nem toljatok el a biciklit? Szerintem nem kötelező válaszolni, se 56x leírni, hogy trolllll, kamuuuuu.

2022. jan. 16. 23:15
 72/104 anonim ***** válasza:
9%
Miért ne lehetne az oldal is hobbi?
2022. jan. 16. 23:25
 73/104 anonim ***** válasza:
88%
18. Nem akadályozhatod meg, jogilag felnőtt. Oda megy ahova akar.
2022. jan. 17. 00:34
 74/104 anonim ***** válasza:
5%
Egy 40-es arab pasival szövődő netes szerelem lehet itt a háttérben..
2022. jan. 17. 01:21
 75/104 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy az nevetséges, hogy Pesten is félted a felnőtt gyereked. Ugye tudod, hogy valaki már kiskamaszként egyedül jár ott iskolába meg mindenhova? Azér Budapest nem Bagdad.
2022. jan. 17. 01:24
 76/104 anonim ***** válasza:
8%

80

Hajaj, meg suli után edzés helyett még hova… 🙄😬

2022. jan. 17. 01:28
 77/104 anonim ***** válasza:
21%

14es csakhogy itthon keresne 200 ezret kint keresni fog másfél milliót. Szeretik a hamvas leánykákat és az okos kis teremtés ezt tudja is.

Utána fizesse be az apja egy nemi betegség szűrésre is

2022. jan. 17. 05:39
 78/104 anonim ***** válasza:
25%

18. Nem akadályozhatod meg, jogilag felnőtt. Oda megy ahova akar.

Viszont a zárat lecseréltetheti mire hazaérne a túrókúráról a lányka:-D

2022. jan. 17. 05:40
 79/104 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként Dubai turistaövezete kb ezerszer biztonságosabb, mint Bp. nyócker ;), vagy akármeyik szabolcsi falu.
2022. jan. 17. 07:31
 80/104 anonim ***** válasza:
72%

1. Tulajdonképpen nagykorú, nem kell az engedélyed.

2. Dubai turistaövezete (ahova a lányodék mennének) kifejezetten biztonságos, én huszonkét évesen voltam ott először, semmi atrocitás nem ért, ellenben a nyolcadik kerületben nem mernék egyedül sétálni, de barátokkal se szívesen.

3. Ha szorgalmas és keveset hiányzik, semmi nem fog ezen múlni.

4. A saját gimnazista tanáraimból kiindulva nem fognak rossz szemmel nézni az utazásra, amíg az nem veti hátra a tanulásban.

2022. jan. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!