Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszabályozom a lányom, ha 18...

Beszabályozom a lányom, ha 18 éves gimnazistaként szerintem semmi keresnivalója nincsen Dubaiban?

Figyelt kérdés

Ma az ebéd közepén közölte, mint tény, hogy februárba 1 hétre kimegy három barátnőjével, ma reggel vették meg a jegyeket. És hogy eddig nem mondta, mert én már attól tiszta ideg vagyok, hogyha Pestre megy fel hozzájuk (a három lányhoz), és hogy akkor óránként hívogatom, meg égetem azzal, hogyha nem veszi fel, hívom a barátnőit.

Ő fizeti, karácsonyra is kapott pénzt, és az apja oldalán lévő nagyszülők kifizették neki a szállást. Mondtam, hogy szó sem lehet róla, ha kell, elrakom az útlevelét is. Összevesztünk, szerinte én dedósként kezelem és hogy nem akarom elfogadni, hogy felnőtt... De szerintem három fiatal lány ne nyaralgasson egyedül, főleg ne ott. Bármi történhet velük, messze lesznek egy olyan országban, ahol a nőket tárgyként kezelik. Nem biztonságos, még a férjemmel sem utaznék ki. Ráadásul idén érettségizik, nem kell az, hogy a tanárok azt lássák, hogy ennyire nem veszi komolyan a tanulást és hogy ő évközben nyaralgatni jár, iskolaidőben.

Férjem szerint én vagyok a szigorú, miért ne mehetne el, meg hogy 1 hét nem a világ, nem 1 hónapra mennek. Ja, aztán lehet a híradóban látom vissza a lányomat... Bécs volt eddig a legtávolabbi hely, ahová család nélkül ment, nem is repült még nélkülünk.

2022. jan. 16. 20:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
74%

Ugyan nem a 88-as vagyok, de végtelenül szánalmas és gyomorforgató, plusz kb sültkrumpli szintjén álló IQ-rá enged következtetni az, hogy némelyek szerint MINDEN nő, akinek bármi köze volt vagy lesz Dubajhoz, az teljesen egyértelműen prosti. Hisz az teljességgel kizárt dolog, hogy bármi más okból ment volna vagy fog menni Dubajba. 🤦🏻‍♀️ A kérdező lánya is tök egyértelműen nem nyaralni megy egy hétre, hanem dugni, hát persze. Álljatok már, rettentően gáz ez a mentalitás!

Lehet nem magadból kéne kiindulni “aranyom”, én elhiszem hogy te boldog-boldogtalannak beterpesztenél a pénzért, de húzd ki a fejed a seggedből! Dubaj közkedvelt nyaralási célpont, krvara nem csak bszni mennek oda az emberek, de kellene vagy 2 db agysejt ezt felfogni….

2022. jan. 17. 15:54
 92/104 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nincs semmiről fogalma, de gondolom szerinte az összes nő csak prostituált lehet, sőt, már a 18-20 éves lányok is.
2022. jan. 17. 15:55
 93/104 anonim ***** válasza:
77%

Ugyan kérdező, nem csak az prosti, aki felszáll egy Dubajba tartó járatra, hanem az is, akinek egyáltalán megfordul a fejében akárcsak a gondolata annak, hogy talán elmegy egy hétre vagy pár napra Dubaiba nyaralni. 🙄😅

#mindennőprosti

2022. jan. 17. 15:56
 94/104 anonim ***** válasza:
81%
Jövő hónapban jön az anyukám. 79 éves. Lehet, hogy ő is az? 🤣🤣🤣
2022. jan. 17. 16:47
 95/104 anonim ***** válasza:
97%

Ez a gusztustalan komment rajtad kívül senkit nem minősít 96. Gondolom valami megkeseredett vénlány vagy, aki a kutyának sem kell, ezért itt éli ki magát vagy (ez a gyanúsabb) egy szánalmas, felnőtt párkapcsolatok kategóriából átszökött incel, aki szerint minden nő prosti és mindenki azzal a feltett szándékkal megy nyaralni, hogy megdugassa magát. Vicc a köbön.

Lehet a te pirinyó agyi szintedet meghaladja, de képzeld csak: vannak normális lányok/nők, akik ha nyaralni mennek, akkor valóban nyaralni mennek és nem pucsítani.

U.i.: Egyébként tudod, létezik ám koton is a világon, ha már valaki azért megy, hogy krválkodjon, annyi esze legalább van (jobb esetben), hogy védekezik, nem pedig mindenkivel felcsináltatja magát. Gondolom ezzel is újat mondtam..

2022. jan. 17. 17:29
 96/104 anonim ***** válasza:
90%
Köszönjük újabb értelemtől és intelligenciától túlcsordult kommentedet. 🙂
2022. jan. 17. 17:33
 97/104 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező az írod HÁROM lány EGYEDÜL. Dehát hárman tudnak egymásra vigyázni.

Nekem az írásodból úgy tűnik hogy ezt nem tudod megakadályozni. Tehát a férjeddel együtt szerintem beszélgessetek el velük a veszélyekről. Vele hogy a lányod komolyan vegyen. Neki is mutasd meg ezeket. Hiába biztonságos Dubai azért pár dologra oda kell figyelni, mert mégiscsak arab ország, mások a törvények. Ha ezeket betartják nem lesz gond.

[link]

A prostizós kommentekre meg nem is kell reagálni, nincs értelme őket győzködni.

2022. jan. 17. 19:00
 98/104 anonim ***** válasza:
29%
Én azért nem engedném mert iskolás. Februarba nem lesz semmi szünet. H fogja leigazolni a napjait?
2022. jan. 17. 19:05
 99/104 anonim válasza:
29%

Ha olvastátok a híreket Dubai szomszédságában épp most gyújtottak fel néhány üzemanyag szállító autót és tartályt a reptér közelében a jemeni huszita lázadók:

[link]

2022. jan. 17. 19:24
 100/104 anonim ***** válasza:
16%

# 17. Magdalena Zuk-ra gondolsz? Mert ő Egyiptomban volt. Mert 3 lehetőség áll így fenn.

1. Nem rá gondolsz és ez valakivel ugyanúgy megtortent

2. Eltevesztetted hogy Egyiptomban vt valójában

3. Hülye vagy földrajzbol.

2022. jan. 18. 07:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!