Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszabályozom a lányom, ha 18...

Beszabályozom a lányom, ha 18 éves gimnazistaként szerintem semmi keresnivalója nincsen Dubaiban?

Figyelt kérdés

Ma az ebéd közepén közölte, mint tény, hogy februárba 1 hétre kimegy három barátnőjével, ma reggel vették meg a jegyeket. És hogy eddig nem mondta, mert én már attól tiszta ideg vagyok, hogyha Pestre megy fel hozzájuk (a három lányhoz), és hogy akkor óránként hívogatom, meg égetem azzal, hogyha nem veszi fel, hívom a barátnőit.

Ő fizeti, karácsonyra is kapott pénzt, és az apja oldalán lévő nagyszülők kifizették neki a szállást. Mondtam, hogy szó sem lehet róla, ha kell, elrakom az útlevelét is. Összevesztünk, szerinte én dedósként kezelem és hogy nem akarom elfogadni, hogy felnőtt... De szerintem három fiatal lány ne nyaralgasson egyedül, főleg ne ott. Bármi történhet velük, messze lesznek egy olyan országban, ahol a nőket tárgyként kezelik. Nem biztonságos, még a férjemmel sem utaznék ki. Ráadásul idén érettségizik, nem kell az, hogy a tanárok azt lássák, hogy ennyire nem veszi komolyan a tanulást és hogy ő évközben nyaralgatni jár, iskolaidőben.

Férjem szerint én vagyok a szigorú, miért ne mehetne el, meg hogy 1 hét nem a világ, nem 1 hónapra mennek. Ja, aztán lehet a híradóban látom vissza a lányomat... Bécs volt eddig a legtávolabbi hely, ahová család nélkül ment, nem is repült még nélkülünk.

2022. jan. 16. 20:48
 61/104 anonim ***** válasza:
82%

Én őszintén nem értem miért kell minden tetves kérdés alá benyögni, hogy “kamukamukamukamu”….🤦🏻‍♀️

Most komolyan, ennek MELYIK RÉSZE a kamu?? Miért lenne kamu, hogy egy 18 éves gyerek elmenne barátnőkkel nyaralni, apa engedi, anya meg túlkontrollálná, amennyire csak lehet? Lassan már ott tartunk, hogy valaki megkérdezi, hogy “Szereted a kutyákat?” és jönni fog, hogy “kamuuuu kérdés”. Szánalmas már, de tényleg. Aki szerint kamu, az görgessen már tovább, nem kötelező válaszolni!

2022. jan. 16. 22:52
 62/104 A kérdező kommentje:

Vasárnap este van, hát mikor írjam ki a kérdést, ha ma ebédnél lett ez az arcomba mondva? Akkor, amikor indulnak a reptérre?!

Arról meg nem tehetek, hogy páran nem tudják, hogy a Húsvét mozgó ünnep, és idén nem április elején van.

A lányom apjával elváltunk, így ha vele próbálnék beszélni, vagy a nagyszülőkkel, félek, hogy csak olaj lenne a tűzre a "jóakarásom", és nem azt érném el, hogy ne szponzorálják az utat, hanem talán még közlik jófejségből, hogy legyen az 1 hétből inkább 2. Nem mondom biztosra, de voltak már furcsa dolgok, konfliktusok velük a válásunk óta. (Mielőtt belekötne ismét az önkéntes magyarszakkör, igen, említettem a kérdésben a férjemet. Egyszerű a magyarázat, újraházasodtam.)

2022. jan. 16. 22:57
 63/104 anonim ***** válasza:
37%
Új vagy még itt nagyon, ugye utolsó? Családi kapcsoaltok részen van már enm egy történet, és ismert troll akiket könynen fel lehet ismerni, ahogy általában azt is tudjuk hogy hétvégente elszaporodnak az ilyesmik. Sőt, sokszor már ott lehet tudni, hogy megint valami kis felépített szori, mikor egy kérdésre pár óra alatt 50+ komment megy, nem egyszer úgy hogy aki kérdezte hozzá se szól.
2022. jan. 16. 22:57
 64/104 anonim ***** válasza:
25%

66 anyuka nem hangsúlyozza ki azt, hogy a frissen 18-at betöltött, hamvas kislánya a barátnőjével kimegy dubajba, és ez konfliktus otthon, és hogy mi a véleményünk. Ilyen nincs, vagy ha igen, az nem lesz itt megkérdezve.

1. miért pont dubaj?

2. miért kell kihangsúlyozni, hogy fiatal a lány?

3. miért a barátnőjével?

4. miért anyuka teszi fel a kérdést?

A kérdés úgy is nézhetne ki, hogy a lányom kimenne a barátnőjével, és annak pasijával dániába egy hétvégére, de féltem... ti elengednétek? De nem ezt kérdezi, hanem tipikusan azokat a hívószavakat teszi bele (dubaj, 18 éves, barátnő, féltem, lány, nagyaralás), amit az újságírók hesteg alatt megadnának egy 18+os dukai regina dubajozik ?!!!! cikknek. Ezért kamu: mert mesterségesen csinálta, hogy te itt rágódjál rajta.

2022. jan. 16. 23:01
 65/104 A kérdező kommentje:

De kihangsúlyozom, mivel pont ezzel van a problémám.

Hogy még gimnazista, érettségi előtt van. Nem most kéne mennie, sőt, annak örülnék, ha egyáltalán nem is menne soha a Közel-Keletre. Azért mennek, mert ott jó idő van (nyár), és elmondása szerint relatíve jó áron találtak szállást, nem kell sehol átszállni, közvetlen járat megy. A barátnőivel megy, mert abban a korban van, amikor szülővel nyaralni ciki.

Ki tegye fel a kérdést arról, hogy aggódik a lányáért, ha nem a gyerek anyja???

Nektek komolyan mondom, üldözési mániátok van!

2022. jan. 16. 23:05
 66/104 anonim ***** válasza:
30%
Azért Dubai mert ha pl Ausztriát ír, akkor alig valaki harap a gumicsontra, ennyi az egész titok.
2022. jan. 16. 23:06
 67/104 anonim ***** válasza:
23%
70 jól csinálod :) pörögnek a kommentek.
2022. jan. 16. 23:07
 68/104 A kérdező kommentje:
De ha szerintetek ennyire hazudok, miért vergődtök itt oldalak óta? Jobb dolgotok nincsen?
2022. jan. 16. 23:07
 69/104 anonim ***** válasza:
23%
Látod, mi is unatkozunk mint a hétvégi trollok, micsoda dolog. Ja meg rontjuk persze a trollok örömét, mi szemetek! :D
2022. jan. 16. 23:08
 70/104 A kérdező kommentje:

Semmi örömöm nincsen a kérdésben, elhiheted.

Ha pedig unatkoztok, keressetek magatoknak hobbit. Ez az oldal nem az.

2022. jan. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!