Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldjam meg, hogy...

Hogyan oldjam meg, hogy tudjak menni dolgozni?

Figyelt kérdés

Na az van, hogy 21 éves vagyok és Covid alatt tavaly kb 8-9 hónapon keresztül nem engedtek kilépni a házból és így dolgozni sem tudtam.

Anyám nem engedné, hogy dolgozzak. Hatalmas veszekedés lenne,mert mindig azt mondja, hogy a meló az egyetem rovására fog menni viszont nem nagyon kapok tőle pénzt. Jogra járok, így sajnos csak részmunkaidőben tudnék dolgozni.

Tudnátok mondani tippeket, hogy mit csináljak?

2022. jan. 16. 17:16
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%
Otthagyod őket a picsoszba, és a fizudból+ösztöndíj bérelsz egy kis lakást, vagy szobát, eztán boldogság van.
2022. jan. 16. 18:15
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom más egyetemeknél hogy van, de nálunk például voltak az egyetemen különböző előadások, rendezvények, ahova mindig kellett ember pakolni, alkalom adtán jegyeket eladni, stb. Ezek ilyen alkalmai melók voltak, amit egy erre létrehozott facebook csoportban mindig meghirdettek és azok az egyetmisták jelentkezhettek rá, akik akartak. Nyilván ebből nem fogsz meggazdagodni, de ha alkalomadtán elmennél moziba a szaktársaiddal, vagy megennél egy-egy pizzát valahol, arra elég lesz.
2022. jan. 16. 18:17
 13/35 anonim ***** válasza:
70%

10# :)

Azért így írtam.

Amúgy segíthetnénk neki, hány pert tudna megnyerni anyu ellen, már nem is kellene elmennie dolgozni.

1./ személyi (vagy személyes) szabadság korlátozása

2./ friss levegőhöz még a raboknak is joga van, ő meg nem mehet ki a házból, vagyis az egészsége felett is más dönt

3./ látása is romolhat, ha hónapokig csak faltól falig néz

4./ ha anyuka rikácsol, árthat a filhallásának, mi van még? :)

2022. jan. 16. 18:19
 14/35 anonim ***** válasza:
71%
20# Köszi, csak olyan izgalomban vagyok, hogy most kinek leszek megmondva vagy jelentve, hogy ha tudnék vele játszani akkor sem mernék! :):)
2022. jan. 16. 18:33
 15/35 A kérdező kommentje:
jaj nyuszikam az izgalomtól nehogy stroke-ot kapjunk veletlenul <3
2022. jan. 16. 18:37
 16/35 anonim ***** válasza:
76%
Cuki vagy!! Együtt nehogy! Még nem mernél mentőt hívni, hátha anyu megtudja! :) Aszongyahogy nyuszikám!! :)
2022. jan. 16. 18:40
 17/35 A kérdező kommentje:
hat erted biztos nem hivnek az fix de szerintem mas sem <3
2022. jan. 16. 18:42
 18/35 anonim ***** válasza:
76%
No, most, hogy már így nyuszikámban vagyunk, érdekelne nyuszikám, hogy aztán úgy részmunkaidőben mégis milyen állásra vágyakoznál ha esetleg?
2022. jan. 16. 18:43
 19/35 anonim ***** válasza:
76%
De most miért vagy ilyen velem nyuszikám? Hisz én csak segíteni próbáltam. Na, jóért cserébe jót ne várj!- tartja a régi mondás. :)
2022. jan. 16. 18:44
 20/35 A kérdező kommentje:
Nagyon nincs hobby-d. foglald el magad massal. :)))
2022. jan. 16. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!