Hogyan írjam ki Facebookra, hogy édesapám elhunyt?
Több olyan ismerőse van, akivel csak online tartotta a kapcsolatot, telefonszámot nem tudok hozzájuk.
Nem tudom milyen posztot 'illik' ilyenkor írni az elhunyt idővonalára.

Sehogy.
Ha muszáj, akkor röviden, mindenféle hülye idézet stb. nélkül.

Nekem a munkatársam lánya írt az anyukája idővonalára egy jó hosszú szöveget arról, amit megígért neki, meg egy kis megemlékezést róla. Szerintem ez teljesen felesleges, mert bár szép, de mégis. Kicsit olyan likevadász hatást kelt.
Esetleg írhatod az idővonalára is, a temetés időpontjával együtt, egy fotóval vagy valami. Ha van az újságban, tévében, interneten képújság hirdetése, akkor azt oszd meg!

15, apukám felnőtt egy faluban, utána egy másikban dolgozott, majd városba költözött. Ez három különböző megye. Járt három iskolába, volt egy rakás kollégája. Sportolt. Mindenhonnan tartotta a kapcsolatot a régi ismerősökkel. Én nem tudom, kik voltak azok, akikkel megosztotta volna a saját halálát, ha teheti, ezért teljesen praktikusan az oldalára írtam pár sort, mert három megyei lapba nem rakatok gyászjelentést. Azok közül, akik onnan értesültek, sokan jöttek a temetésére, volt, aki üzenetben keresett meg és nyilvánított részvétet.
Nekem mindegy volt, ki van ott és ki nincs, neki sokat jelentene, ha tudná, hogy a gyerekkori szomszéd, általános iskolai barát eljött.

17, olvasni tudsz???
Nem tudom milyen posztot 'illik' ilyenkor írni az elhunyt idővonalára.
Ez a kérdés

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!