Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan írjam ki Facebookra,...

Hogyan írjam ki Facebookra, hogy édesapám elhunyt?

Figyelt kérdés

Több olyan ismerőse van, akivel csak online tartotta a kapcsolatot, telefonszámot nem tudok hozzájuk.

Nem tudom milyen posztot 'illik' ilyenkor írni az elhunyt idővonalára.

2022. jan. 15. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Sehogy.

Ha muszáj, akkor röviden, mindenféle hülye idézet stb. nélkül.

2022. jan. 16. 00:25
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Vannak azoka sima egyszerűbb formátumok, mint amiket pl ujságokba is be szoktak tenni, tartalmialg annyit elég.
2022. jan. 16. 00:32
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Amiket én láttam eddig az mind a temetési értesítő fotója volt
2022. jan. 16. 07:00
 14/19 anonim ***** válasza:
36%

Nekem a munkatársam lánya írt az anyukája idővonalára egy jó hosszú szöveget arról, amit megígért neki, meg egy kis megemlékezést róla. Szerintem ez teljesen felesleges, mert bár szép, de mégis. Kicsit olyan likevadász hatást kelt.

Esetleg írhatod az idővonalára is, a temetés időpontjával együtt, egy fotóval vagy valami. Ha van az újságban, tévében, interneten képújság hirdetése, akkor azt oszd meg!

2022. jan. 16. 08:56
 15/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
22%
Biztosan soha nem tennék fel semmi ilyet FB-ra, minek? Ha ismerősöd van ott, akkor messengeren eléred és lehet csoportot is csinálni, nem kell mindenkinek egyenként írni, nem kell nyilvánosan kitenni. Én utálom az ilyet mikor valaki felteszi ezt, ugyanis ha nyilvános, akkor azt olyan is látja, aki nincs olyan közel hozzád, az is sajnálja, de nem tud vele mit kezdeni. A másik, amit nem szeretek az az, amikor valaki feltesz egy gyászjelentést, de nem írja oda, hogy kije halt meg, ami megint tökre felesleges, mert aki nem tudja eleve, az hiába látja ezt, na ennek sincs semmi értelme.
2022. jan. 16. 09:36
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

15, apukám felnőtt egy faluban, utána egy másikban dolgozott, majd városba költözött. Ez három különböző megye. Járt három iskolába, volt egy rakás kollégája. Sportolt. Mindenhonnan tartotta a kapcsolatot a régi ismerősökkel. Én nem tudom, kik voltak azok, akikkel megosztotta volna a saját halálát, ha teheti, ezért teljesen praktikusan az oldalára írtam pár sort, mert három megyei lapba nem rakatok gyászjelentést. Azok közül, akik onnan értesültek, sokan jöttek a temetésére, volt, aki üzenetben keresett meg és nyilvánított részvétet.

Nekem mindegy volt, ki van ott és ki nincs, neki sokat jelentene, ha tudná, hogy a gyerekkori szomszéd, általános iskolai barát eljött.

2022. jan. 16. 09:45
 17/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
20%
Az egy másik dolog, mert te az apukád oldalára írtad ki.
2022. jan. 16. 09:54
 18/19 anonim ***** válasza:
45%

17, olvasni tudsz???

Nem tudom milyen posztot 'illik' ilyenkor írni az elhunyt idővonalára.

Ez a kérdés

2022. jan. 16. 09:59
 19/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
27%
Ez most betalált, igazad van, nem olvastam el figyelmesen, akkor megváltoztatom a 15-ös hozzászólásomat, azt csak a hozzátartozó saját FB idővonalára értettem.
2022. jan. 16. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!