Hazudjak anyunak vagy mondjam el az igazat?
Idén fogok érettségizni és mellette spanyolból nyelvvizsgázom, járok heti szinten felkészítő kurzusra, ami nem volt olcsó, de találtam egy magántanárt, aki elvállal, csak kicsit drágán (6000Ft/60perc). Anyu egyedül nevel, vett nekem egy csomó kömyvet, a kurzus is elég drága volt, már akkor húzta a száját, sőt ha kértem pénzt egy új könyvre, akkor nem vette meg, mondván tanuljak abból, ami van. a lényeg hogy legutóbb megemlítette, hogy jó lenne ha tornáznék, mert eléggé ellustultam a tanulásba, és kitaláltam, hogy nem azt mondanám neki, hogy magántanárra kell a pénz (szinte tuti hogy nem engedné meg), hanem hogy járnék táncórákra. Az utóbbit biztosan megengedné és ki is fizetné, így el tudnék járni magánórákra.
Tudom, hogy nem lehetne vele megbeszélni a magánórákat, még akkor sem ha könyörögnék, mert biztos vagyok benne hogy nem adna rá pénzt, de a táncórákra meg igen.
Hazudjak neki? Nem szeretek hazudni, de ebben az esetben lehet megérné.

Tehát jársz nyelvvizsga felkészítő kurzusra és még emellé akarsz spanyoltanárhoz is menni? Gondolom a suliba is oktatják a spanyolt, ez a két oktatás nem elég még?
Szerintem ne kérj pénzt, tanulj sokat, figyelj a suliba és a kurzuson, nem lesz baj

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!