Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hazudják azt anyukámék,...

Miért hazudják azt anyukámék, hogy kedvelik a barátomat, mikor nem így van?

Figyelt kérdés

Láthatóan nem kedvelik őt, mindig becsúszik 1-2 csípős megjegyzés, vagy szimplán az arckifejezésükön látom, hogy nem tetszik nekik semmi amit mond/csinál.

Mikor rákérdezek arra, hogy mi a bajuk vele, mindig csak a "semmi-semmi,

nincs vele bajunk,

miért kérdezek ilyet?,

beképzelem, hogy nem kedvelik" szövegek jönnel elő.

Már a barátomnak is feltűnt, mert nemrég megkérdezte: Ugye anyudék nem szeretik ha nálatok vagyok?

Anyámék persze tagadják. Mondjuk inkább apu az aki szerintem nem szereti, csak nem akarja nekem mondani. Sőt egyszer hallottam, mikor mondta neki anyu, hogy jön a barátom pár napra és apu elegge kiakadt :s Nem voltam ott, csak áthallottam.

Amúgy rendes srác, egyetemista, okos és 2 éve együtt vagyunk már. És anyáékkal is mindig tisztelettudóan beszél, ahol lehet segít stb.

Nemrég a fűnyírónkat szerelte meg, de tavaly nyáron pl segített kifesteni 2 szobát.

Mikor itt van, apu mindig az óráját lesi és apró jelzéseket tesz, hogy ideje menni. Ahol lehet beléköt. Hangmérnöknek tanul a barátom, ezzel kapcsolatban feljött egyszer egy téma és apu tévesen azt hitte, hogy neki van igaza. Teljesen lehordta, hogy még ahhoz sem ért amit tanul, közben a barátomnak volt igaza. Meg szinte mindenbe belekötnek. Zenél (hobbi szinten), abba is. Nemrég elakart kezdeni futni, abba is belekötöttek, hogy minek az?

Az se tetszik nekik, ahogy kinéz. (hosszú haj, gyűrűt hord-oké, ezeken változtathatna, de én így szeretem, meg minek változtasson a stílusán?) valamint azért is folyton cseszegetik, mert nem olyan magas. Ami teljesen abszurd, mert arról hol az iste nyilában tehet? Amúgy nem is olyan alacsony, 178 centi, csak a mi családunkban minden férfi 190+. Én is 175 körül vagyok. Engem ez nem zavar amúgy. Ellenben apámat ez is zavarja, hogy miért nem magas a pasim.

Az meg elképzelhetetlen, hogy itthon valaha egyszer is szexelni tudjunk. Szerintem direkt is, ki nem teszik a lábukat mikor nálunk van. Ha 1 hetet van itt, akkor anyámék egy hetet itthon rohadnak. Nyilván megoldjuk máshol, mondjuk a barátoméknél. Anyámék még lehet azt hiszik, hogy szűz vagyok.:D

Idén nyáron tervezünk nyaralni menni kettesben a barátommal (ha lehetséges). Apám nem akar elegedni. Oké, felnőtt vagyok, elmehetnék, de nagyon húzza az orrát. " Nem bízlak ilyen gyerekre" és hasonló szövegekkel jön.

Na jó, van még MILLIÓ dolog, de reggelig sorolhatnám.

Szóval szerintetek se bírják őt? Akkor meg minek hazudják?

20 éves vagyok, barátom 22, anyámék meg 60+

2021. máj. 14. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Eléggé úgy néz ki, hogy tényleg nem bírják. De azt te is tudod, hogy nekik semmi közük ahhoz, hogy te kivel vagy együtt, valahogy próbálj meg ne foglalkozni velük. Ha a nyaralást meg ti fizetitek, akkor neki nincsen joga abba beleszólni, hogy te elmész-e vagy sem, felnőtt vagy.
2021. máj. 14. 19:28
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem bírják. Le kell ülni velük és rákérdezni, hogy meddig akarja ezt csinálni? Mi az oka rá?Felnőtt vagy, te választásod, te életed. Ha nem tudják megemészteni, költözz el.
2021. máj. 14. 19:31
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem akarnak nyílt konfliktust, bíznak benne, hogy majd szétmentek. Ne erőltesd a köztük kialakuló barátkozást, pláne ha olyan hülyék (már bocs), hogy azzal foglalkoznak, milyen magas, mert ezen aztán végképp nem tud változtatni.
2021. máj. 14. 19:34
 4/17 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem bírják, csak titkolni próbálják előtted :D
2021. máj. 14. 19:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Mi fizetnénk a nyaralást (én és a barátom), de én sajnos nagyon adok anyuék szavára. Mindig fontos volt a véleményük és nagyon jólesne ha elfogadnák őt. Ugyan elmennék, de jobb szájízzel ha ők is rábólintanának. Nem szeretnék még elköltözni. Lehet, hogy gyáva vagyok, de nincs stabil keresetem, max amit tanulás mellett szerzek innen-onnan és kényelmesebb még otthon.
2021. máj. 14. 19:37
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem kedvelik, de 2 év után erre magasról tenned kellene. Az meg vicc, hogy 1 hétig ott van, és szexelni sem mertek, nyilván nem előttük kell, de ha becsukjátok az ajtót és nem hangoskodtok, akkor bőven beleférne.. Ideje lenne kiállni magatokért, és akár szólni, hogy rosszul esnek a beszólások!
2021. máj. 14. 19:38
 7/17 A kérdező kommentje:

Öm én már szóltam. De ők helyesen kiállnak azért, hogy bizony nincs vele semmi bajuk és mindent felnagyítok.

Nem akarok így szexelni, mert minden kihallatszik. Akkor is ha halkak vagyunk. Meg nem is zárható az ajtóm. Mármint be lehet csukni, csak nem kulcsra, zárra. Tul. képp. apám már akkor fintorog ha ad egy arcrapszit, vagy hozzábújok.

2021. máj. 14. 19:43
 8/17 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
92%

Szerintem olyan szüleid vannak, akiknek SOSEM fog tetszeni egy udvarlód sem!

Lehet gazdag, szegény, okos, buta, szép, csúnya, akkor is találni fognak valamit.

Ne foglalkozz velük, mert a kapcsolatod fogja bánni!

2021. máj. 14. 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

"de én sajnos nagyon adok anyuék szavára. Mindig fontos volt a véleményük és nagyon jólesne ha elfogadnák őt."

Na ezért lesz majd a barátodnak elege belőled rövidesen és teszi ki a szűrödet. :) Nagyon jó, hogy a pici lányuk vagy, ahhoz képest, hogy 20 éves felnőtt nőnek kellene, hogy legyél, önálló döntésekkel. Egyszer mert volna valaki otthon a barátom ellen szólni, vagy belepofázni hogy hova megyünk, biztos hogy soha többet nem nyitottam volna rájuk a kaput. Mondjuk nekem rendes szüleim vannak, tehát ilyen elő sem fordult.

Nem csak a szüleiddel van gond, hanem veled is, elég erősen. Sajnálom szegény barátodat.

2021. máj. 14. 19:51
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem kedvelik, ez egyértelmű. Lehet, hogy valami teljesen banális dolog miatt, mondjuk a hangszíne irritálja a szüleidet. Ezt nyilván nem monthatják meg neked, mert teljesen hülyeség, ezért inkább csendben fúrják a kapcsolatotokat.

Szerintem próbáld meg őket figyelmen kívül hagyni, jobb valószínűleg úgyse lesz a helyzet.

2021. máj. 14. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!