Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hazudják azt anyukámék,...

Miért hazudják azt anyukámék, hogy kedvelik a barátomat, mikor nem így van?

Figyelt kérdés

Láthatóan nem kedvelik őt, mindig becsúszik 1-2 csípős megjegyzés, vagy szimplán az arckifejezésükön látom, hogy nem tetszik nekik semmi amit mond/csinál.

Mikor rákérdezek arra, hogy mi a bajuk vele, mindig csak a "semmi-semmi,

nincs vele bajunk,

miért kérdezek ilyet?,

beképzelem, hogy nem kedvelik" szövegek jönnel elő.

Már a barátomnak is feltűnt, mert nemrég megkérdezte: Ugye anyudék nem szeretik ha nálatok vagyok?

Anyámék persze tagadják. Mondjuk inkább apu az aki szerintem nem szereti, csak nem akarja nekem mondani. Sőt egyszer hallottam, mikor mondta neki anyu, hogy jön a barátom pár napra és apu elegge kiakadt :s Nem voltam ott, csak áthallottam.

Amúgy rendes srác, egyetemista, okos és 2 éve együtt vagyunk már. És anyáékkal is mindig tisztelettudóan beszél, ahol lehet segít stb.

Nemrég a fűnyírónkat szerelte meg, de tavaly nyáron pl segített kifesteni 2 szobát.

Mikor itt van, apu mindig az óráját lesi és apró jelzéseket tesz, hogy ideje menni. Ahol lehet beléköt. Hangmérnöknek tanul a barátom, ezzel kapcsolatban feljött egyszer egy téma és apu tévesen azt hitte, hogy neki van igaza. Teljesen lehordta, hogy még ahhoz sem ért amit tanul, közben a barátomnak volt igaza. Meg szinte mindenbe belekötnek. Zenél (hobbi szinten), abba is. Nemrég elakart kezdeni futni, abba is belekötöttek, hogy minek az?

Az se tetszik nekik, ahogy kinéz. (hosszú haj, gyűrűt hord-oké, ezeken változtathatna, de én így szeretem, meg minek változtasson a stílusán?) valamint azért is folyton cseszegetik, mert nem olyan magas. Ami teljesen abszurd, mert arról hol az iste nyilában tehet? Amúgy nem is olyan alacsony, 178 centi, csak a mi családunkban minden férfi 190+. Én is 175 körül vagyok. Engem ez nem zavar amúgy. Ellenben apámat ez is zavarja, hogy miért nem magas a pasim.

Az meg elképzelhetetlen, hogy itthon valaha egyszer is szexelni tudjunk. Szerintem direkt is, ki nem teszik a lábukat mikor nálunk van. Ha 1 hetet van itt, akkor anyámék egy hetet itthon rohadnak. Nyilván megoldjuk máshol, mondjuk a barátoméknél. Anyámék még lehet azt hiszik, hogy szűz vagyok.:D

Idén nyáron tervezünk nyaralni menni kettesben a barátommal (ha lehetséges). Apám nem akar elegedni. Oké, felnőtt vagyok, elmehetnék, de nagyon húzza az orrát. " Nem bízlak ilyen gyerekre" és hasonló szövegekkel jön.

Na jó, van még MILLIÓ dolog, de reggelig sorolhatnám.

Szóval szerintetek se bírják őt? Akkor meg minek hazudják?

20 éves vagyok, barátom 22, anyámék meg 60+

2021. máj. 14. 19:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9-es, ha miattam sajnálgatod a barátomat akkor sajnálgasd, de feleslegesen teszed. Ha leszek olyan élethelyzetben, akkor úgyis elköltözök itthonról. Azért, meg biztos én vagyok a sz ar, mert nem akarunk diákmunkán szerzett pénzből albérletben kuporogni.
2021. máj. 14. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Miért ne sajnálhatnám? Miért felesleges? Egy olyan csajjal van együtt, aki apuci/anyuci pici lánya, aki vissza merni sem szól a felgmázásaikra, és csóró pasiját annak ellenére is rángatja magával, hogy a szülei láthatóan ki nem állhatják őt.
2021. máj. 14. 20:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Felesleges, mert szeret engem. Ha nem így lenne már rég lelépett volna.

És amíg itthon élek nem is fogom nagyon kiosztani őket. Majd észbekapnak, ha x év múlva nem megyek haza. Különben is, ők nem akarják megbeszélni a dolgokat. Most azzal mit tudok csinálni? Rájuk erőltetni, hogy de igenis nem bírjátok? Letagadják!

Különben ilyen a habitusom. Nem leszek sose a saját magáért kiálló, nagypofájú, egocentrikus nő. Ha fejre állnak körülöttem sem. Egy nagypofájú embernek sem mondhatod meg, hogy mától legyél szerény és szófogadó, mert nem olyan természettel van megáldva. A barátom meg így fogad el, neki is hasonló a stílusa az enyémhez.

2021. máj. 14. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Azt nem ertem hogy minek titkolják ha nem szimpi. Szerintem mondjuk barki lenne nem tetszene. Az nem megoldas hogy te mesz hozzajuk? Egyertelmu hogy nem latjak szivesen.
2021. máj. 14. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Minek csinál meg bármit a pasid? Szépen nem szerel stb. és nem nyal nekik és megvan oldva. Azért csesztetik, mert akkor is papucs amikor nagyon nem kéne és így érzik, hogy lehetnek szemetek. Amúgy légy nagylány és közöld, "oké amikor itthon vagyunk ti is maradhattok,de attól mi még csinálni szoktuk,de azért szép próbálkozás volt megvédeni azt ami már nincs" stb. legyél 20 éves, mert az írásodból azt hittem 14-16 vagy.

Állj a sarkadra és ha itt nagyzolsz, hogy nem érdekel a véleményük ott se legyél akkor apuci pici lánya, mert tapasztalatból mondom a pasid előbb-utóbb ezt megunja, ha más nem akkor amikor összeköltözésnél sem változik a helyzet.

2021. máj. 14. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kedvelik szüleid a barátodat?

Szerintem a kulcs az utolsó mondatodban van: szüleid több, mint 40 évvel idősebbek nálad!

Helyesen írták mások, hogy ez nem a barátodnak szól: SENKIT nem kedvelnének. És apukád különösen nehezen tudja elfogadni, hogy a pici királykisasszonya már felnőtt és párja van. Ezért idegesíti már az is, ha egy puszit lát kettőtök között.

Nem akarlak áltatni kérdező: nem valószínű, hogy javulni fog a helyzet. Neked kell elhúznod otthonról, amint tudsz, és kettesben felépíteni barátoddal az életeteket.

2021. máj. 14. 23:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem kedvelik es kész..lehet nincs is rá konkrét okuk. De örülj neki h nem nyíltan utálják...gyerekneveles egyik nehéz része, hogy ne szoljanak bele a szulok a gyerekuk párkapcsolataba 😅
2021. máj. 16. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!