Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a lányod fiús lány lenne? Vagy a fiad lányos fiú?

Figyelt kérdés

Zavarna téged? El tudnád fogadni?

Például a lányod rövid hajat szeret magának, fiú ruhákat hordani és fiús dolgokat csinálni.

2022. jan. 14. 02:33
1 2 3 4 5
 31/42 NTBS ***** válasza:
100%
Elfogadnám, mert a felesleges szülői elvárások óriási töréseket tudnak okozni. Erről egyik gyerek sem tehet.
2022. márc. 24. 22:25
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele semmi gond, csak ne legyen abban a sztereotíp tévhitben, hogy a bunkózás, nagypofájúság az menő dolog. Ismertem olyan fiús lányt, aki egy büdös bunkó volt, és olyat is, aki meg a legszerethetőbb, legaranyosabb teremtés, aki mindenkinek csak segített és maga volt a kedvesség.
2022. márc. 24. 22:28
 33/42 anonim ***** válasza:
22%
A feminácik és a melegmaffia megjelent, a lepontozott válaszokon látszik az elsőprő arány gyökerekből. Szerintem. Bár így is ennyivel több, mint kellene.
2022. márc. 25. 01:48
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
33.: Milyen femináci meg melegmaffia? Szimplán értelmes emberek, akik toronymagasan lesz.rják, ki hogy öltözik, a lényeg, hogy az az ember legyen korrekt.
2022. márc. 25. 02:06
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

A hajhosszusag nem tartozik ide pont. Azt a részt ki lehetne húzni. Vannak hosszú hajú vagany fiúk, oviban is, meg rövid hajú lányok, akik tokre cukik.

Pl nekem is rövid volt oviban is (tok cuki,szép kislány voltam. Elmult) aztán tinikoromban is egy kis ideig, de ennyi. Haj.

2022. márc. 25. 13:09
 36/42 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom. Engem taszít amikor egy huszonéves nő koszos szakadt tornacipőt felvesz, ki nyúlt pólóval meg baseball sapka a fején, tetoválások a karján és focizik mondjuk. De, ha az én kislányom lesz ilyen valami oknál fogva, gondolom azt másképp veszem majd.
2022. márc. 25. 14:28
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
36.: A fiússág nem jelent kapásból igénytelenséget is... Miért ne focizhatna? Legalább sportol.
2022. márc. 25. 14:52
 38/42 anonim ***** válasza:
91%
100 kiló, de jó, spotoljon. Akkor bocsi tévedtem, csak simán igénytelen. Soha egy női darabot nem láttam rajta, izzadságszagot viszont triplán árasztott.
2022. márc. 25. 15:05
 39/42 anonim ***** válasza:
86%
Te most egy konkrét személyről írsz? Az más tészta, az az ismerősöd lehet, hogy igénytelen, de ez nem igaz minden fiús lányra.
2022. márc. 25. 15:35
 40/42 anonim ***** válasza:
79%

Én mindig is fiús lány voltam. Utáltam nőies ruhadarabokat viselni és a hosszú hajamat sem szerettem soha, de a szüleim egész gyermekkoromban rám kényszerítették. Most, hogy már nem szólhat bele senki sem abba, hogy hogyan nézzek ki, csakis fiús cuccokat hordok és sokkal rövidebb hajam van, mint régebben. Szoknya, harisnya és ékszer nem volt rajtam már évek óta, nem is sminkeltem magam soha.

Én nem szeretnék gyermeket vállalni, de ha lenne gyermekem, akkor én ráhagynám az ilyesmit. Nem lehet és nem is kell megváltoztatni a jellemét és a stílusát senkinek. Attól még lehet valaki értékes ember, hogy nem úgy viselkedik, mint ahogyan azt az ő nemének "illene".

2022. márc. 26. 09:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!