Mit szólnál ahhoz, ha a lányod fiús lány lenne? Vagy a fiad lányos fiú?
Zavarna téged? El tudnád fogadni?
Például a lányod rövid hajat szeret magának, fiú ruhákat hordani és fiús dolgokat csinálni.
Szerintem attól függ hogy ez miben nyilvánul meg.
Ha egy fiú szeret fodrászkodni, főzni, takarítani, ruhát vásárolni az nem "gáz". Viszont ha már sminkeli magát, festi a körmét és egyértelműen női ruhában van, az már nem elfogaható (számomra), és biztos vagyok benne hogy az illető meleg.
dehogy zavarna.
Én is fiúsabb lány voltam. Rövid haj..de az a teljesen rövid. Bő cuccok, deszkás cipők stb stb.
Utána kezdtem csajosodni.
De azt sem érdekelne ha mindig olyan lenne. A gyerekem az a gyerekem ...legyen bármilyen is.
Attól függ miben nyilvánul meg. Van egy ismerősöm akinek a felnőtt fia főzőcskézik, de a férfi dolgokat a ház körül nem csinálja meg. Van egy lánya is, aki pont fordìtva, előbb szerel autót minthogy a konyhában tevékenykedjen. Ez szerintem még okés.
Ha viszont a fiú lánynak öltözik és kisminkeli magát, vagy a lány állva pisil, na az már nagyon furcsa :D
Lánynál a rövid haj, és fiús dolgokat csinálni, szerintem nem fura. Sok ilyen van, volt. Semmire sem gondolnék.
De fiúnál mi a lányos? Fiúknak is van, volt hosszú haja. Szerintem ez se fura. Vagy szoknyát szeretne hordani, vagy mi? Az azért elég gáz lenne.
Nyilván a saját gyerekemet szeretném megérteni. De ehhez ő is kellene, hogy nyitott legyen az őszinte beszélgetésre.
Mit jelent, hogy fiús dolgokat csinálni? Pl. én is imádok szerelni, barkácsolni, de ettől még ugyanúgy nőies nő lettem, aki imád ezek mellett sütni és öltözködni is.
Szerintem 17 éves koromig abszolút nem is gondoltam arra, hogy én valaha "nő" leszek, addig jól elvoltam a fiús környezetembe, és megvettem a többi lányt. Utána viszont kivirágoztam. Úgyhogy ha ilyen lenne a gyermekem nem gondolnék bele semmit, szerintem sokat változnak az emberek az idő múlásával. És ha huszonévesen is fiúsként érzi jól magát, akkor az ő dolga. Nem ezen múlik a szeretet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!