Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyámmal...

Mit csináljak, ha anyámmal akarok lakni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, anyám 5 éve elhagyott minket, jelenleg apámmal és a nővéremmel élek. Anyám a bíróságon azt akarta hogy vele maradjak, de én apámat választottam.

Sok a pénze, megvett nekem mindent, nyilván ez 13 évesen tetszett és így akart magánál tartani, de mostanra rájöttem, hogy nem érte meg, mert évek óta heti szinten percekig látom csak, konkrétan nem is ismerem, nagyon bezárkóztam előtte és kellemetlenül érzem magam a társaságában. Konkrétan 13 éves korom óta mintha nem lenne családom. Emiatt elég erősen szeretethiányos is vagyok stb. Ráadásul apámnak pár hónapja lett egy nője is, tehát már még kevesebbet látom, meg korlátozva érzem magam a lakásban, mert idehozza, én pedig nem szeretem az embereket, szóval így nem tudom csinálni az átlagos dolgaimat, amiket eddig. (ez egy mentális betegség, amit apám úgyszintén leszar, vagy maximum kinevet)

Úgy érzem sokkal másabb irányba ment volna az életem és a mentális egészségem is, ha anyámmal maradok, ő foglalkozott velem régen is, meg ő előtte valószínűleg nem szoronganék, tudnék vele úgy kommunikálni mint egy átlagember egy családtagjával. Egyébként anyám azóta párszor írt már messengeren (idén is), de nem válaszoltam neki, mert ha apámék megtudták volna, akkor rám szállnak, hogy kétszínű vagyok stb. (volt már ilyenre példa).

Szerintetek mit tegyek?

2022. jan. 13. 14:30
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
22%
És ha anyádnak is barátja lesz, hová költözöl harmadik helyre?
2022. jan. 13. 17:39
 42/43 anonim ***** válasza:
61%
Te vagy az a szerencsecsomag, aki nem mer kijönni a szobából ha az apja új nője ott van?
2022. jan. 13. 18:39
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

"anyámmal akarok lakni ... anyám 5 éve elhagyott minket"

Nem ismeritek már egymást, de vágytok egymásra.

Többször írt válaszolj, találkozzatok, beszélgessetek.

Édesanyáddal bármikor beszélhetsz, találkozhatsz. Miért lennél kétszínű? A 13 éves kori döntésed miatt?

Az nem most van.

2022. ápr. 8. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!