Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek csalódni fog?

Szerintetek csalódni fog?

Figyelt kérdés
Fiamnak megigèrtem, hogy holnap kiràndulunk du-n. Fèl ève felreppent egy hír, hogy volt a munkahelyemen egy nem hivatalos ellenörzès, ès az ellenőrnek annyira megtetszett a munkàm, a hozzààlàs, hogy be fog ajànlani, magasabb beosztàsba (fèl èvente szoktak előlèptetni ha talàlnak alkalmas embert.) Ma egy felettesem felhívott, hogy ma kapok egy munkàt, vàllaljam el, menjek ki, ès nyűgözzem le, mert kèt ellenör, hivatalosan akarja làtni a munkàm. Viszont holnap esti munka, ezèrt kiràndulni nem tudom elvinni a gyereket. Ha vasàrnapra eltolom, a kiràndulàt, viszont így egèsz napos lenne, szerintetek megharagszik? Minden ígèretemet betartottam, a nagyokat, meg a kicsiket is...
2022. jan. 7. 16:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Az hát.
2022. jan. 7. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Magyarázd el, hogy ezt most nem birod elhalasztani, a munka sokszor sajnos ilyen. De mindenféleképp elviszed hétvégen, mert megbeszéltétek és az fix. Ha esetleg szomorú lenne, akkor próbáld egy kicsit kiengesztelni, kedvezz neki. Pl menjetek állatsimogatóba is, ha szereti vagy vegyél neki lufit/ csokit, hogy lássa, hogy így lehet jobb is volt az üzlet :) Vagy ő döntse el, hogy hova mentek.
2022. jan. 7. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
32%

Jaj hát kérdező, le a kalappal előtted!! - figyelsz a gyereknek tett igereteidre, és a munkában is sikeres vagy!!

Hogy csináltad?? Elő fognak léptetni? Nem semmi! Gratulálok! Bízom benne, cserébe nem kell a szádat másképp használni. Szorítok neked, és megegyszer óriási gratuláció, nagy vagy, én mondom. Eloléptetés, hmm... Szuper

2022. jan. 7. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak h lehyen egy komoly valasz is.

Nalunk ez nem volt gond soha leven megbeszeltem a gyerekkel a korosztalyanak megfeleloen.

2022. jan. 8. 01:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A pénz nem minden, na peeeersze. Csak még kell venni a játékokat, gyógyszereket,oltások is ott vannak, öltoztetés, étkeztetés. A programok sincsenek mindig ingyen és még sorolhatnam. Vagy tudjátok mennyi most a kérdező fizuja, hogy ebből mennyi a rezsi, van e támogató férje stb.?

A fiad megérti ha szépen elmagyarázod, a lényeg hogy ne legyen ebből rendszer.

Amúgy ha túl sok a meló akkor lentebb lévő állásra még mindig elmehet, de eloleptetes csak egyszer van.

2022. jan. 8. 01:18
 16/19 l0m3x ***** válasza:
23%
Őszinte leszek: El sem olvastam a válaszokat... Szerintem Frontin és egyéb szerek segíthetnek és el kellene dönteni, hogy dolgoznál vagy élnél is kicsit. Már a fogalmazásból is lejön, hogy nem kis problémák vannak, úgy hogy párodról nem is beszéltél...Valószínüleg ott sincs minden rendben.Gratulálok.
2022. jan. 8. 01:45
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ma egy felettesem felhívott, hogy ma kapok egy munkàt, vàllaljam el, menjek ki, ès nyűgözzem le, mert kèt ellenör, hivatalosan akarja làtni a munkàm. Viszont holnap esti munka, - na, akkor hogy is van ez?

Menj be pénteken (ma), nyűgözd le őket egy holnap esti! (szombat) munka miatt? Belezavarodtál, nem is kicsit.

2022. jan. 8. 07:21
 18/19 A kérdező kommentje:
9: Nem èn voltam...
2022. jan. 8. 08:07
 19/19 anonim ***** válasza:
De, tudom, hogy te voltál
2022. jan. 8. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!