Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek csalódni fog?

Szerintetek csalódni fog?

Figyelt kérdés
Fiamnak megigèrtem, hogy holnap kiràndulunk du-n. Fèl ève felreppent egy hír, hogy volt a munkahelyemen egy nem hivatalos ellenörzès, ès az ellenőrnek annyira megtetszett a munkàm, a hozzààlàs, hogy be fog ajànlani, magasabb beosztàsba (fèl èvente szoktak előlèptetni ha talàlnak alkalmas embert.) Ma egy felettesem felhívott, hogy ma kapok egy munkàt, vàllaljam el, menjek ki, ès nyűgözzem le, mert kèt ellenör, hivatalosan akarja làtni a munkàm. Viszont holnap esti munka, ezèrt kiràndulni nem tudom elvinni a gyereket. Ha vasàrnapra eltolom, a kiràndulàt, viszont így egèsz napos lenne, szerintetek megharagszik? Minden ígèretemet betartottam, a nagyokat, meg a kicsiket is...
2022. jan. 7. 16:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki ugyanezt, és meg fogja érteni.
2022. jan. 7. 17:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Eltolhatod szerintem, hisz attól még a hétvégén tutira el fogod tudni vinni kirándulni. Sőt, lehet mégjobban megörül, ha megtudja, hogy bár holnap délután nem viszed, viszont vasárnap egész napra el tudtok menni, mert az mégis csak több idő, mint egy röpke délután. Mondd el neki, hogy mi a helyzet és kérd meg, hogy most az egyszer tudd halasztani egy nappal.
2022. jan. 7. 17:02
 3/19 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
A korától függ, de 5-6 felett ezt a fentieket ha elmondod, meg kell értse. Az egész napos kirándulás biztosan tetszene neki.
2022. jan. 7. 17:08
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért csalódna? Ha kicsi, azzal sincs tisztában, hogy mi a holnap, vagy szombat jelentése. Ha meg már meg lehet vele beszélni, akkor neki mindegy, hogy melyik nap, főleg ha pár óra helyett egész nap lesz.
2022. jan. 7. 17:48
 5/19 anonim ***** válasza:
21%

1. Nem vagyok tisztába azzal, mekkora a gyerek. - fontos infó

2. Te ismered a gyereked, én honnan tudjam milyen lelkileg?

3. Sokkal jobban érzem a munkahelyi elorelépés közlését a külvilággal, minthogy a gyereked mit szól hozzá.

Öncélú a kérdésed, ezért érdemben nem válaszolok.

Többi valaszadó!

Dicserjétek már meg a kérdezőt, micsoda szuper tehetség, élő fogják léptetni.

Rohognék, ha pofára esne.

Miért nem lehet ezt szerényen, csendesen kezelni?

2022. jan. 7. 17:49
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Én már látom magamelőtt 20-30 vagy 40 év múlva ahogy bosszúból betesz idősek otthonába és közbe morog magában hogy "vittél volna el inkább kirándulni te szmét!"
2022. jan. 7. 18:02
 7/19 anonim ***** válasza:
17%
Remélem a helyesírásod nem ellenőrzik majd... :/
2022. jan. 7. 18:14
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Egy előléptetés nálam fontosabb, mint az, hogy a gyerekemet nem holnap fél napra, hanem holnap után egész napra elviszem kirándulni. Ezt kell neki megmagyarázni szép csendesen, nem idegeskedve. Ha sírna - majd abba hagyja. Meg kell a gyereknek időben tanulnia, hogy néha le kell mondani egy jóról, a még jobb miatt. Mi is így csináltuk pár évtizeddel ezelőtt velük.
2022. jan. 7. 18:32
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, te voltál az anyós és meny szemszögéből ugyanazt a sztorit kiíró is? Gyanúsan ugyanúgy használod a fordítva dőlős ékezetes betűket....
2022. jan. 7. 18:56
 10/19 anonim ***** válasza:
8%

Kérdezd meg magadtól kell neked ez?

Én a családot választanám

Feljebb több a teher jobban kell figyelni a.masikokra stb.

Kimerülsz majd pár év múlva esetleg az ideg miat belekötsz a feleségedbe gyereked be.A pénz nem minden

2022. jan. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!