Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnál is ilyen helyzetek...

Másnál is ilyen helyzetek uralkodnak ha az oltásról van szó?

Figyelt kérdés

Ugye vannak, nagy oltásellenesek, nos az én szüleim habzószájú oltáspártiak. Én sem vagyok ellene, sőt hármunk közül én oltakoztam először, igaz az igazolvány miatt de úgyis mentem volna.

Most kéne a harmadik oltás, apámék bekattantak egy hónapja, hogy ők mennek, és menjek én is, végül elmentek nélkülem, de azóta csesztetnek vele, és már nagyon durván lehordanak miatta.. megmondtam hogy majd a vizsgaidőszak után elmegyek, és mindenképp elmennék, mert szputnyikot kaptam, és szeretnék nyáron külföldre menni, kéne egy moderna vagy pfizer, erre ma is elkezdte apám hogy milyen ökör vagyok, megfenyegetett hogy felpofoz, és azt mondta úgy felidegesítettem azzal hogy ilyen hülye vagyok, hogy legszívesebben felrúgna. Pedig megint ők hozták fel a témát, én meg sem szólaltam szinte, csak annyit mondtam hogy hagyjanak már vele, saját magukat felpörgették és elmondtak mindennek..

Nálatok is ez van? rohadtul unom már ezt az egész oltási megosztottságot és a folyamatos politizálást, mindenki gyűlölködik, és ócsárolják egymást.

2022. jan. 2. 18:39
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
64%

Szerintetek az annyira termèszetes dolog, hogy egy munkahely megzsarol egy olyan oltással, ami körül csak a bizonytalanság van?Ha belebetegszel ìgy jártál, ès kèsz!!!Ti komplett idiòták vagytok?

Mifèle világrend ez?Mit várok egy ilyen világszemlèlettől?A jövőtől?A gyerekeitek jövője milyen lesz egy ilyen rendszerben?

Csak ennyi önbecsülès van bennetek?Simán eladjátok a szabadságotokat egy kis pènzèrt?!Kedves emberek,gondolkoztak már el!

Ìgy a jövő egy lesz a full rabszolgasággal.Nagy tèvedès, ha bárki azt gondolja, hogy mert oltott, akkor neki jò lesz!!!!!!!!

Nem lesz jò, csak már kèső lesz....

2022. jan. 5. 23:50
 42/43 anonim ***** válasza:
87%

Nincs oltott meg oltatlan!!!Csak egyenlő jogokkal rendelkező emberek vannak. Csak az elfogadhatò, hogy aki saját maga úgy rendelkezik, hogy beoltatja magát, az is jò ès aki nem oktatja be magát, az is rendben van!!!!!!!Egy saros oltástòl, vagy nem oltástòl nem lesz senki több, vagy kevesebb, bármennyire is ezt akarják elèrni a gonosz èrdekek!

Szeressètek egymást, ès összefogva, egyenlősègben èpìtsük a jövőnket!!!!

2022. jan. 5. 23:57
 43/43 anonim ***** válasza:
78%

39-es

A kínai oltásba nem fogsz belehalni! Miért nem adatod be azt magadnak? Az teljesen biztonságos.

2022. jan. 6. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!