Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnál is ilyen helyzetek...

Másnál is ilyen helyzetek uralkodnak ha az oltásról van szó?

Figyelt kérdés

Ugye vannak, nagy oltásellenesek, nos az én szüleim habzószájú oltáspártiak. Én sem vagyok ellene, sőt hármunk közül én oltakoztam először, igaz az igazolvány miatt de úgyis mentem volna.

Most kéne a harmadik oltás, apámék bekattantak egy hónapja, hogy ők mennek, és menjek én is, végül elmentek nélkülem, de azóta csesztetnek vele, és már nagyon durván lehordanak miatta.. megmondtam hogy majd a vizsgaidőszak után elmegyek, és mindenképp elmennék, mert szputnyikot kaptam, és szeretnék nyáron külföldre menni, kéne egy moderna vagy pfizer, erre ma is elkezdte apám hogy milyen ökör vagyok, megfenyegetett hogy felpofoz, és azt mondta úgy felidegesítettem azzal hogy ilyen hülye vagyok, hogy legszívesebben felrúgna. Pedig megint ők hozták fel a témát, én meg sem szólaltam szinte, csak annyit mondtam hogy hagyjanak már vele, saját magukat felpörgették és elmondtak mindennek..

Nálatok is ez van? rohadtul unom már ezt az egész oltási megosztottságot és a folyamatos politizálást, mindenki gyűlölködik, és ócsárolják egymást.

2022. jan. 2. 18:39
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
67%

Nem vicces, hanem ez egy folyamatban lévő dolog. Új. Változik.

Annyi kellett volna vakcinahiz, de még mett sürgetve adminisztráció a helyzet miatt. A többi is lehetne ennyi.

2022. jan. 2. 23:28
 22/43 anonim ***** válasza:
32%
Új, változik... igen lehet úgymond ferdítve fogalmazni, mert így szebb, de ettől a lényeg nem változik, hogy maguk sem tudják pontosan hogy mit alkottak, és jóformán az embereken tesztelik.
2022. jan. 2. 23:32
 23/43 anonim ***** válasza:
30%
Miért tolod az oltást? Semmi értelme időponttal egy 20 perces dolog. Nem azért kérdem, mert huuu menj már oltatni, hanem mert nekem ez marhara nem érné meg, mennék oltatni és kész csak hagyjon lógva.
2022. jan. 3. 03:09
 24/43 anonim ***** válasza:
80%

Aha...ha te mondod..

2022. jan. 3. 11:35
 25/43 anonim ***** válasza:
83%

Elég durva apád van. Ha ennyire nem szeret titeket mit érdekli hogy oltva vagy/tok-e vagy sem.

Kicsit se furcsa.

2022. jan. 3. 11:36
 26/43 anonim ***** válasza:
90%
Nalunk pont fordított a helyzet. Szinte senki sincs oltva (3an igen), és folyamatosan baszogatnak minket és habzó szájjal ijesztgetik egymást, már az ufók is elokerultek a padlasrol.
2022. jan. 3. 11:40
 27/43 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom.. Szerintem nagyon gáz, amikor már baráti, és családi kapcsolatok mennek tönkre emiatt. Nálunk mindenki tiszteletben tartja a másik döntését, sőt, én még egy családtagot sem hallottam, hogy egyáltalán megkérdezze, hogy xy beoltatta-e magát. Mindenki magasról tesz rá. Szerintem minél hamarabb költözz el onnan, mert ez nem normális viselkedés szüleid részéről. Vagy nem tudom, kamuzd azt, hogy megvolt a 3. oltás is, aztán majd elmész, ha lesz időd.
2022. jan. 3. 13:14
 28/43 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem tudom. Oltáspártiban még nem találkoztam ennyire elvakulttal, bár persze lehet, de oltástagadóval annál többel. Elég megnézni a kormányinfón milyen alpári módon nyilvánítanak véleményt és hogy beszélnek azokkal, akik esetleg nem értenek egyet velük. Betegesen agresszív társaság és a legtöbb erősen aluliskolázott, valószínűleg azért is hiszik a sok hülyeséget amit posztoltak.

A családban van ilyen is olyan is, de nem beszélünk róla, ahogy a politikáról sem. Egyszerűen nem éri meg ezért feláldozni a családi kapcsolatokat.

2022. jan. 3. 17:33
 29/43 anonim ***** válasza:
33%

Tökéletesen egyetértek.

2022. jan. 3. 17:46
 30/43 anonim válasza:
61%

5

kicsit elszúrták ezt az új világrended, már a dátumok sem stimmelnek.

:)

megfigyelés :)minek?elárulod? ha "Valakik" kiváncsiak rá hol vagyok mi csinálok már most is tudhatják, ebben a digitalizált világban.

chip :) én már várnám,hogy ne kelljen a papírjaid pénzed magadnál hordani...

honnan a bánatból szeditek ezt a sok ökörséget és, hogy a fenébe lehet ilyeneket elhinni?

2022. jan. 3. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!