Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnál is ilyen helyzetek...

Másnál is ilyen helyzetek uralkodnak ha az oltásról van szó?

Figyelt kérdés

Ugye vannak, nagy oltásellenesek, nos az én szüleim habzószájú oltáspártiak. Én sem vagyok ellene, sőt hármunk közül én oltakoztam először, igaz az igazolvány miatt de úgyis mentem volna.

Most kéne a harmadik oltás, apámék bekattantak egy hónapja, hogy ők mennek, és menjek én is, végül elmentek nélkülem, de azóta csesztetnek vele, és már nagyon durván lehordanak miatta.. megmondtam hogy majd a vizsgaidőszak után elmegyek, és mindenképp elmennék, mert szputnyikot kaptam, és szeretnék nyáron külföldre menni, kéne egy moderna vagy pfizer, erre ma is elkezdte apám hogy milyen ökör vagyok, megfenyegetett hogy felpofoz, és azt mondta úgy felidegesítettem azzal hogy ilyen hülye vagyok, hogy legszívesebben felrúgna. Pedig megint ők hozták fel a témát, én meg sem szólaltam szinte, csak annyit mondtam hogy hagyjanak már vele, saját magukat felpörgették és elmondtak mindennek..

Nálatok is ez van? rohadtul unom már ezt az egész oltási megosztottságot és a folyamatos politizálást, mindenki gyűlölködik, és ócsárolják egymást.

2022. jan. 2. 18:39
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
30%

Mond meg apádnak, ha nem tiltaná a tízparancsolat beb@sznál neki akkorát, hogy két hétig egyfele pörög, próbáljon csak kezet emelni rád.

Ettől talán lehiggad.

2022. jan. 2. 20:06
 12/43 A kérdező kommentje:
ja akkor fog levágni a hetedikről.. te mit gondolsz? szerinted aki így neki esik a családjának egy apróság miatt az majd behúzza fülét farkát ha még be is ugatok neki?
2022. jan. 2. 20:19
 13/43 anonim ***** válasza:
85%

Sógornőm ilyen.

Borzalom. Amúgy se kedveltem sosem, de ezek után még kerülöm is.

2022. jan. 2. 20:41
 14/43 anonim ***** válasza:
18%

Az oltás hatásai nem egyformák minden embernél, de hasonlít az orosz ruletthez.

[link]

[link]

Egy felvétel, amin érdemes elgondolkodni:

[link]

Egy dilettáns "szakértelme":

[link]

2022. jan. 2. 20:41
 15/43 anonim ***** válasza:
87%

Nyitókérdésre visszatérve: nálunk ugyan más az élethelyzet, de nyilván nem így reagálnánk le.

Valószínűleg apukád nem járt felsőfokú iskolába, így nem tudja elképzelni, milyen egy vizsgaidőszak.

Azt kéne megértetni vele, hogy a későbbre halasztás az jelen esetben nem halogatást jelent, mert szerintem ő most ezt gondolja.

Csináld azt, hogy bejelentkezel, időpontot kérsz MOST, de a lefoglalt időpont már a szorgalmi időszak elejére essen (amikor emberi számítás szerint végzel a vizsgáiddal). Ha ezt megmutatod apukádnak, remélhetőleg megérti, hogy ugyanazt akarod, mint ő.

A stílusa és a személyisége az tényleg rendkívül agresszív, de ezen nyilván nem tudsz változtatni, maximum mihamarabb elköltözni.

2022. jan. 2. 20:50
 16/43 anonim ***** válasza:
79%
Normál esetben családok nem vitatkoznak iylesmin, nem szól mindenkinek minden perce a virusról.
2022. jan. 2. 20:50
 17/43 anonim ***** válasza:
22%

Az lenne a legjobb ha nem engednéd beoltatni Magad harmadszora!!!!

Mert méreg van az inekcióban!!!!

Helyette sok gyümölcsöt és zöldséget kell enni!!

2022. jan. 2. 21:06
 18/43 anonim ***** válasza:
38%

Mi nem vitatkozunk, csak néha kapjuk a beszólások anyámtól, hogy miért nem vagyunk oltva (férjem, gyerek és én), de lepereg. Mindig szépen elmondom neki, hogy mindenkinek a saját döntése, nyugodjon le, nem óhajtok a témáról többet beszélni. Majd oltakozunk ha úgy gondoljuk, előbb utóbb kötelező lesz hogy a társadalomból ne taszítsanak ki (hogy rhdjanak meg...)

Illetve minden egyes alkalommal elmondom, hogy eddig csak mi hárman nem kaptuk el a covidot a családból, pedig voltunk többször is közös összejövetelen az akkor már fertőző, de még tünetmentes családtagokkal, éljük az életünket, megyünk ideoda ahová még lehet. Az összes oltott rokon megszívta, kétszer is elkapták, szinte folyton betegek azóta, minden betegséget összeszednek.

2022. jan. 2. 21:08
 19/43 anonim ***** válasza:
58%
Jajj, ezek a kis cuki antiwaxer kutatók, akik a wcn ülve, mobilokat rájöttek ezekre. Bezzeg az oltáskutatok bőszen kísérleteznek, kutatnak, tudományos könyveket olvasnak, tanulnak,mit hogyan..
2022. jan. 2. 21:42
 20/43 anonim ***** válasza:
51%

Hát azért nem tudják ők maguk se hogy miként is működnek az oltásaik, 5-10 évig nem elsz vakcina... ja máris van, sőt van már 5 féle is, elhet oltani... várjunk csak lehet egy nem lesz elég, biztos ami biztos kell a második is... hát lehet egy harmadik sem ártana...

Vicces hogy párhavonta változnak a dolgok....

2022. jan. 2. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!