Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyanok válaszát várom, aki...

Olyanok válaszát várom, aki gyerekként sokszor látta sírni az anyukáját. Hogyan éltétek meg, sajnáltátok, haragudtatok rá? Felnőttként milyen azóta a kapcsolatotok, hogyan változott meg a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ok nélkül azért nem szokás sírni.
2022. jan. 1. 14:59
 12/16 A kérdező kommentje:
10: volt egy kb másfél-2 évig tartó nehezebb periódus az életében, anyagi-egészség-érzelmi problémák miatt, amikkel gyakorlatilag segítség nélkül kellett szembenéznie.
2022. jan. 1. 15:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Válhat emiatt szorongó felnőtté valaki?
2022. jan. 1. 15:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Mármint,ha gyakran látja kétségbeesettnek, szomorúnak a szülőjét (aki ráadásul egyedül neveli, tehát nincs támaszként ott a másik szülő)
2022. jan. 1. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam sírni, azért lettem orvos. Hét éves voltam, amikor meghalt rákban az ikertestvére. Mivel addig nem láttam sírni, nagyon megijedtem. És akkor mondtam ki először, hogy én orvos leszek, hogy mindenkit meggyógyítsak és akkor senkinek az anyukája nem fog sírni többet. Sajnos ebből csak az orvos leszek jött össze :(
2022. jan. 2. 08:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon sokszor. Viszont engem egy idő után idegesített, mert eközben engem úgy nevelt, hogy sosem sírhattam, sosem fájhatott semmi, mert akkor elkezdett üvöltözni velem. Pár éves gyerekként is. Nem volt fair, sok traumát okozott, ami huszonéves korom körül kezdett megmutatkozni. Nem vagyunk jóban a mai napig
2022. jan. 3. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!