Idősebb gyerekek szüleitől kérdezem, ha sírni hagytad éjjel babakorában, lett az alábbiak közül bármi baja a gyereknek?
Pl: rossz kötődés, rossz szülő-gyerek viszony, alvászavar, bizalmatlanság, rossz stressztűrés, szorongás, rossz társaságba keveredés?
Mennyi idős volt, mikor sírni hagytad éjjel?
Nincs gyerekem, mielőtt valaki beszólna, iskolai feladat. Köszönöm
Szerintem nem fogja senki sem bevallani ha rossz vege lett..
De ha sir a baba.. hat o csak igy tudd kommunikalni.. valami van, es ra kene jonnod hogy mi a baj. Es lehet nem sirna annyit utana. Mi a gond nalatok?
Ne haragudjatok, de szöveget értelmezni tudtok? Komolyan nem veszekedni akarok, de ha semmi köze a válaszotoknak a kérdéshez, miért írtok?
Nincs gyerekem, csoporttársaimmal készítünk tanulmányt.
Anyám hagyott sírni
Tiniként sosem kötődtem hozzá, soha semmit nem beszéltem meg vele
Mindig mindenre rástresszelek a mai napig, és mindent túlgondolok.
A párkapcsolataimban is valószinű ezért nem merek/mertem szólni, ha valami bántott/nem tetszett amit a másik fél csinált...
Van egy kislányom. A válaszkész nevelés híve vagyok. Sosem hagynám sírni...
"akkoriban ez volt az elfogadott. (‘80-as években születtünk)"
Én is akkoriban szültem, de nincs erről tudomásom, ráadásul elképzeni sem tudom, hogy egy panelházban vagy gangos bérházban ordítottak volna a szomszéd csecsemők, a többség akkoriban még korán vagy műszakba járt dolgozni.
8-as anyám háztartásbeli volt, és kertes házban laktunk. Apám otthon dolgozott a műhelyében, mint vállalkozó.
Az, hogy akkoriban ez volt az elfogadott, nem én állítom, hanem anyám. Szerintem jobban tudja, mint aki akkor még csecsemő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!