Idősebb gyerekek szüleitől kérdezem, ha sírni hagytad éjjel babakorában, lett az alábbiak közül bármi baja a gyereknek?
Pl: rossz kötődés, rossz szülő-gyerek viszony, alvászavar, bizalmatlanság, rossz stressztűrés, szorongás, rossz társaságba keveredés?
Mennyi idős volt, mikor sírni hagytad éjjel?
Nincs gyerekem, mielőtt valaki beszólna, iskolai feladat. Köszönöm
Azt mesélték, hogy engem sírni hagytak.
Nem tudom van-e összefüggés én semmiben és senkiben sem tudok megbízni.
Kívülről úgy tűnik, hogy önálló vagyok mert mindent megoldok egyedül de azért teszem mert tudom hiába kérnék segítséget senkire sem számíthatok.
Saját tapasztalatom:
Engem nem hagytak sírni, kb 3 éves koromig a szüleimmel aludtam. Szeretem a szüleimet, jó a kapcsolatunk, persze előjönnek generációs különbségek, de ez kimerül pár szóváltással. Viszont nehezen tűröm, kezelem a stresszes helyzeteket, nehezen barátkozom, párkapcsolatban is eddig mindig rosszul választottam. Rossz társaságba nem kerültem. Öcsém 1,5 évvel fiatalabb mint én. Őt a szüleink hagyták sírni, kb 5 hónapos korában, külön szobában, mert anyu is visszament dolgozni és szeretett volna aludni. Anya elmondása szerint tesóm csak egy estét sírt, utána aludt éjjelente. Ugyanúgy neveltek mindkettőnket. Tesómnak is jó a viszonya a szüleinkkel, velem is. Magabiztos, vannak barátai, ismeretlen helyen sincs elveszve, barátnője is van már 1 éve, akivel nagyon jól megvannak. Könnyen megold egyedül mindent, de ha nem sikerül neki akkor kér segítséget is.
Gyűjtöm az anyagot erről a témakörről, igazából jövő évre kell, de jól jönnek a személyes tapasztalatok. Az említett náci példát nem ismerem, kerestem róla, de nem találtam hiteles információt, esetleg ha te tudsz (aki említette) kérlek linkeld be ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!