Az normális, hogy anyám, ahányszor sírni lát, elkezd velem veszekedni?
Ha nagyon ideges vagyok, akkor az nálam sírásba jön ki. Meg persze ha rossz kedvem van. Bár már kiskorom óta bujkálok előle, nehogy sirni lásson, mert kicsapja a balhét, hogy mi a f**znak sirok, hogy lehetek ilyen gyenge nyomorék, szánalmas vagyok, és, hogy ha ő meglát sirni, akkor mennyire felidegesítem ezzel, hogy legszivesebben kib**zna.
Ugyan ez a helyzet azzal, ha rosszul vagyok, vagy fáj valamim. Ezekről se beszélhetek neki, mert csak lecsesz, ellenben, és folytob hallgassam a panaszait.
Mond meg neki, hogy menjen gyogyó dokihoz!
Hány éves vagy? Apukád?
Mondd meg neki, hogy valósítsa meg a saját álmait,
ne Téged hajtson!
Pont, hogy ő a gyenge!
Ne törődj vele!
Ezt te is tudod,hogy nem normális.
Apukáddal mi a helyzet?
Nem normális. Ilyet egy szülő nem mondhat! Szerintem pont attól lettél túlérzékeny, hogy mindig le lettél b*szva, ha sírsz. Ebből sérült felnőttkor lesz, ahogy előttem is valaki megjegyezte. Apukáddal nem tudsz beszélni erről?
Ha más nincs, keress valakit, akár barátot, akár családtagot, akinek kiöntheted a szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!