Normális, hogy 18 évesen is rosszul érint, ha a szüleim veszekednek?
Úgy érzem magam kb,mint egy 5 éves kisgyerek,aki félelemmel hallgatja,ahogy a szülei kiabálnak,káromkodnak és rondákat mondanak egymásra.
(nem mindennapos amúgy)
Nalunk nagyjabol mindennaposak vagy hetente elofordul de akkor oriasi botrany van. Uvoltes, lelki terror, "felakasztalak es leszurlak" es fenyegetes. Anyukamat is es engem is. Nem tudom nalatok mennyire durvak a vitak. En reszben emiatt is jarok pszichologushoz es nem is tudok kezelni rendesen vitakat se. Ha gondolod irj privat uzenetet
18/L
Köszi a válaszokat.
Azért fenyegetések nincsenek.
Normáiis
Én 27 vagyok, már saját családdal, a szüleim szoktak időnként vitázni, enegm is rosszul érint ha hallom..
A sima vitákat előttün oldották meg gyerekként is, amit nem bánok,memet emiatt egészen jól kezelek konfliktust, bar kicsit a habitusunkből eredően elég vehemensen érvelünk:)
Viszont nem szeretem, amikor értelmetlen dolgokon vitáznak..
/ a komolyabb dolgokkal kapcsolatos vitákat sosem előttünk tették, vagy am esetleg a gyerekneveléssel kapcsolatos olt../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!