Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 18 évesen is...

Normális, hogy 18 évesen is rosszul érint, ha a szüleim veszekednek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem magam kb,mint egy 5 éves kisgyerek,aki félelemmel hallgatja,ahogy a szülei kiabálnak,káromkodnak és rondákat mondanak egymásra.

(nem mindennapos amúgy)

2014. márc. 15. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Normális, csak az nem normális, hogy a szüleid a te füled hallatára veszekednek.
2014. márc. 15. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen normalis. Barki veszekszik ilyen stilusban rosszul erint de ha a szeretteimrol van szo nyilvan meg jobban
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Nalunk nagyjabol mindennaposak vagy hetente elofordul de akkor oriasi botrany van. Uvoltes, lelki terror, "felakasztalak es leszurlak" es fenyegetes. Anyukamat is es engem is. Nem tudom nalatok mennyire durvak a vitak. En reszben emiatt is jarok pszichologushoz es nem is tudok kezelni rendesen vitakat se. Ha gondolod irj privat uzenetet

18/L

4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Azért fenyegetések nincsenek.

2014. márc. 15. 09:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem 27 éves fejjel is rosszul érint, pedig egyáltalán nem durva veszekedésekre kell gondolni. Gyerekként is nagyon utáltam és máig megmaradt bennem ugyanaz az érzés, amit akkor éreztem.
2014. márc. 15. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
25 évesen is rosszul érint, az is ha a testvéreimmel veszekszik apa. Apának nagyon ordenáré stílusa tud lenni ha elereszti magát. :S
2014. márc. 15. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Normáiis

Én 27 vagyok, már saját családdal, a szüleim szoktak időnként vitázni, enegm is rosszul érint ha hallom..

A sima vitákat előttün oldották meg gyerekként is, amit nem bánok,memet emiatt egészen jól kezelek konfliktust, bar kicsit a habitusunkből eredően elég vehemensen érvelünk:)

Viszont nem szeretem, amikor értelmetlen dolgokon vitáznak..

/ a komolyabb dolgokkal kapcsolatos vitákat sosem előttünk tették, vagy am esetleg a gyerekneveléssel kapcsolatos olt../

2014. márc. 15. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:
én 23 vagyok, és én is utálom, de szó szerint utálom, sőt, le se lehet irni azt az érzést, mikor a szüleim veszekszenek. Elrontja a kedvemet egész napra, teljesen leblokkol. Gyerekként sose értettem, hogy tudnak más gyerekek boldogan játszani, meg nevetni, mikor a szüleik épp összevesztek és csendes háztartásra játszottak. Ha nálunk volt ilyen, én teljesen magamba zárkóztam, nem beszélgettem és majdnem az egész napot - kivéve mikor suliban voltam - végigbőgtem. Ma is rosszul viselem, talán azért is, mert félek, hogy egyszer az én házasságom is idáig fajul.
2014. márc. 15. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Az akkor is rosszul érinti az embert, ha nem él velük.
2014. márc. 15. 13:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor "örülök",hogy más is így van vele.
2014. márc. 15. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!