Szerintetek normális, hogy a mi családunk annyit, úgy szokott veszekedni, mint a Győzike show-ban?
Ti néztétek azt az agybutító győzikét? Gondolom most azt hiszed ez normális viselkedés. Pedig nem az.
Mellesleg nem tudom honnan veszed, hogy az ilyen napi szinten állandó veszekedés, kiabálás az olaszokra/ bulgárokra jellemző, mert ez nem igaz.
Kint élek Olaszországban lassan 20 éve. Nagyon sok olasz családot ismerek, és ahol ilyen ordibálás van azt a családot ugyanúgy nem tartják normálisnak mint otthon. Nem jellemző sehol sem ez az ordenáré viselkedés. Így csak a cigányok viselkednek.
Én sem nézem a "Győzitek sót", de tudom miről írsz. A férjem családja pont ilyen: egy beszélgetés általában azzal kezdődik, hogy letarolják egymás haját az üvöltéssel, majd szépen lenyugszik a beteg, és normál hangnemben folytatja. :-D Ez valójában nem veszekedés, csak egy habitus, amikor azt hiszi, hogy attól van igaza, ha hangosabban beszél.
Én már megszoktam, sőt kicsit átvettem, és amikor hazamegyek a saját, nyugodt hangvitelű szüleimhez, guvadt szemekkel néznek, ha megemelem a hangom, mert sajnos kicsit rám ragadt. Igazából nem tudom, hogy melyik a normális, mert sokszor idegesít a férjem családja az örökös "jólmegmondommal", de ellenben a sajátom is a túlzott hallgatólagosságával, mert azt meg nem érzem őszintének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!