Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, hogy anyám,...

Az normális, hogy anyám, ahányszor sírni lát, elkezd velem veszekedni?

Figyelt kérdés

Ha nagyon ideges vagyok, akkor az nálam sírásba jön ki. Meg persze ha rossz kedvem van. Bár már kiskorom óta bujkálok előle, nehogy sirni lásson, mert kicsapja a balhét, hogy mi a f**znak sirok, hogy lehetek ilyen gyenge nyomorék, szánalmas vagyok, és, hogy ha ő meglát sirni, akkor mennyire felidegesítem ezzel, hogy legszivesebben kib**zna.

Ugyan ez a helyzet azzal, ha rosszul vagyok, vagy fáj valamim. Ezekről se beszélhetek neki, mert csak lecsesz, ellenben, és folytob hallgassam a panaszait.

2020. szept. 10. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont anyukád a nyomorék. Érzelmileg, de nagyon.
2020. szept. 11. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
8%
És sokat sírsz? Gondolom nem szeret gyengének, elesettnek látni.
2020. szept. 11. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
En is mindig ejjel sirok vagy tusolas kozben. Nagyon rossz a gimi, allandoan piszkalnak zaklatnak a tobbiek. De nem lehet szolni a tanaroknak sem, mert akkor meg ok is belem allnak. Borzalmas ragyas az arcom, emiatt gunyolnak. Pl ora kozben is es a tanarom mosolyog egyett es ennyi. Mikor papir galacsinnal dobaltak akkor sem.
2020. szept. 11. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém vagy kinevet, vagy azt mondja, eltúlzom. Gyakorlatilag lenulláz. Mondd meg neki, hogy szívtelen. Mert aki nem tud sírni, az vagy beteg, vagy nincs lelke, ami meg tudna hatódni.
2020. szept. 11. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem normális. Anyud egy érzelmi nyomorék.
2020. szept. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!