Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezeljem, ha apu...

Hogyan kezeljem, ha apu részegre issza magát?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta iszik, de nem úgy, hogy állandóan leissza magát a sárga földig, tehát nem mondanám alkoholistának, viszont előfordul, hogy 1-2 sör, és nincs magánál. Ekkor beszélni se lehet hozzá, mert csak motyog, ilyenkor nem tud beszélni, nem fog fel semmit, Így lett ez ma is....nem tudja mit csinál. A forró ételt berakta a hűtőbe, hülyeségeket beszél. Mondtam neki valamit, mást csinált aztán mikor lecseszem nem is érti. Már megszoktam, szomorú, de gyerekkoromban is csinálta ezt. És nem tudom hogy ezt ilyenkor hogy kéne kezelni...? Pár óra és jól lesz, vagy max holnap reggelre, de nagyon kellemetlen ez nekem is...

2021. dec. 31. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem kell kezelned, ez neked mérgező környezet.

Egy kedves ismerősömet a 3 testvérével együtt emiatt elvettek a szüleiktől és a nagyszülőnél helyeztek el, ő neveli őket.

Az alkoholista szülő diszfinkcionális szülő és ártalmas a gyereknek a jelenléte.

2021. dec. 31. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal még nem találkoztam aki 1-2 sörtől beájult volna, hacsak nem gyerek az illető. A probléma nagyon régóta fennáll, és amíg az öreged nem látja hogy változásra van szüksége, amíg nem ti lesztek a fontosabb hanem a napi mámor, addig marad minden a régi. Ám ha eddig nm lépett, vajon mi kellhet ahhoz hogty változzon? Remélem megtalálod a választ!
2021. dec. 31. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tuti nem a 2 sortol allt be.Beszelj vele bar nem sok ertelme van mivel ha eddig nem valtoztatott akkor most miert tenne meg?

Anyudtol is elvalt de megsem volt neki annyira fontos o sem hogy leszokjon vagyis en ugy hamoztam ki az egyik mondatodbol hogy tobbek kozott benne volt a valasban az alkohol is.Csak azt nem ertem hogy birja a mostani felesege?Ot nem zavarja hogy kidol annyit vedel?

Lenyeg a lenyeg hogy nem fog valtoztatni mig nem akar

2021. dec. 31. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit többet ivott az biztos.
2021. dec. 31. 22:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki egy-két sörtől már annyira ko, hogy beszélni sem tud, az letolt előtte jópár felest.

Egyébként miért jársz át egy alkoholistához?

2022. jan. 1. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!