Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Havi 1x totál részegre iszom...

Havi 1x totál részegre iszom magam, az belefér?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, szóval úgy érzem hogy nem jó most megvonni ezeket magamtól, mert most vagyok abban a korban hogy csak a haverjaimmal akarok lenni, velük menni nyaralni, csajozni, inni satöbbi. Emellett rendszeresen kondizok elég jó eredménnyel, a kaját is tartom rendesen. Szoktunk néha-néha iszogatni, de csak havi 1x nagyon maximum 3x szoktam úgy nagyon berúgni. Az a 3 csak 1x történt meg eddig. Nyivlán nem vagyok alkholista, nem vagyok rászokva.

Én úgy gondolom meg úgy vettem észre hogy nem gátol semmiben. Ti mit mondtok?

2020. jún. 29. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy látom, hogy téged nem gátol semmiben.
2020. jún. 29. 15:43
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Az egész pazarlás volt, ha nem sziklamászásban kell hazamenni.
2020. jún. 29. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Az még nem sok szerintem, de itt már masszív alkoholistának számítasz, vagy legalábbis az előszobájában vagy. A lényeg, hogy ne nyilvános helyen tedd és olyanok körében, akikben bízol.
2020. jún. 29. 15:51
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as Tévedsz szerintem. A masszív alkoholista az aki előző nap berúgott, másnapra még ki sem józanodik de már a felesért nyúl megint. Én meg mint mondtam Nagyon maximum havi 3x rúgok be.
2020. jún. 29. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Az igazi masszív alkoholista az, akire ráversz egy colos csővel, és csak a csőnek lesz baja.
2020. jún. 29. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
24%

Ha azt írják itt,hogy csak ártasz a piával akkor nem fogsz inni?ugyan már...

Egyszer vagy fiatal akkor kell inni,mert ugye csak akkor éled ki magad az meg szánalmas hozzáállás,de ugye ez a "trendi".

2020. jún. 29. 19:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Hogyha én így érzem jól magam az miért trendi?
2020. jún. 29. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj ha így érzed jól magad,meg amúgy sincs sok közünk egymáshoz,szóval én nem osztom az észt,feltettél egy kérdést én leírtam az álláspontomat,nagyjából ennyi.
2020. jún. 29. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"mert most vagyok abban a korban"

Tévedés. 6 és 99 év között az ember természetes igénye a faltól-falig okádós kultúrestekre.

2020. jún. 29. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Idd sakálrészegre magad,jobban megy másnap a guggolás!

Amúgy megint egy felesleges kérdés.

Miért?

Azért,mert nem hinném,hogy ennyi eszed lenne,hogy ne tudd,hogy az alkohol milyen hatással van a szervezetre.

Rövidtávon is,ritkán is.

Ha azt írom,hogy ne rugjbe,akkor nem fogsz?

Ha meg azt,hogy igyál csak,akkor fogsz?

Belefér e?

Nekem nem.

Hogy neked belefér ,azt már leírtad.Akkor meg minek kérdezed?

Valakinek a heti 1is belefér.Sőt van,aki napi 2-3felest is letol.

Sőt edzés után van olyan is,aki rögtön a kocsmába siet a haverokhoz,hogy nehogy lemaradjon már valami visszahozhatatlan pillanatról ugye.Mert akkor már az élet hiábavaló is lenne.

2020. jún. 30. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!