Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én szüleim ilyenek?

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés

Az ország másik végén dolgozok, elég régóta. Ritkán jövök haza akkor is hamar besokallok.

Mindenfajta elvárást az ember elé passzíroznak. Az én esetemben a legérzékenyebb pont, hogy nem mindegy mikor kelek fel ( akkor se ha nincs semmi dolga senkinek). Mindig reggel 7-8 óra.

Valahogy nincs meg az a nyugodtság sem, mint amikor oda vagyok ahol dolgozok, és ott pihenek. Olyan mintha itthon sose pihenhetnék, akkor is ha nincs semmi tenni való.

Nem mindegy miből eszek mindenbe beleszolnak.

Lehet én vagyok a f@sz, viszont néha úgy érzem sose kéne vissza jönnöm ide.

2021. dec. 31. 03:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Ritkábban járj haza, és szerintem se aludj ott. Ha nem érzed jól magad ott, akkor mégis, minek?
2021. dec. 31. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Elöbb utobb csak észreveszik hog ynem vagy gyerek.
2021. dec. 31. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én először megpróbálnám rávezetni őket, hogy már független felnőtt vagyok és nekem is vannak határaim, ha ezeket nem tisztelik, haza tudok menni.

Ha nem képesek változni, akkor csökkenteném a látogatások gyakoriságát és az ott töltött időt. Amúgy szerintem maguktól csak annyira fognak jutni, hogy hálátlan vagy és ennyire érdekelnek, nem fognak rájönni, hogy a kötelező ébresztő meg a kajálás szabályozása az ok.

Engem mondjuk pont nem zavar, ha egy szobával arrébb főznek, sütnek vagy akár mosnak, szárítóznak miközben alszom... Kajából meg annyit pakolnak elém a közös étkezésekkor, hogy eszembe sem jut nasizgatni.

2022. jan. 1. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!