Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én szüleim ilyenek?

Csak az én szüleim ilyenek?

Figyelt kérdés

Az ország másik végén dolgozok, elég régóta. Ritkán jövök haza akkor is hamar besokallok.

Mindenfajta elvárást az ember elé passzíroznak. Az én esetemben a legérzékenyebb pont, hogy nem mindegy mikor kelek fel ( akkor se ha nincs semmi dolga senkinek). Mindig reggel 7-8 óra.

Valahogy nincs meg az a nyugodtság sem, mint amikor oda vagyok ahol dolgozok, és ott pihenek. Olyan mintha itthon sose pihenhetnék, akkor is ha nincs semmi tenni való.

Nem mindegy miből eszek mindenbe beleszolnak.

Lehet én vagyok a f@sz, viszont néha úgy érzem sose kéne vissza jönnöm ide.

2021. dec. 31. 03:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%

Ritkán jársz haza, így hiányzol nekik. Szeretnének beszélgetni veled, több időt tölteni, de azt úgy nem lehet, hogy átalszod a napot.

Evés. Gondolom próbálnak etetni, kedvedre járni, de hát te csak azért se, mert neked nem az kell.

Szokott hiányozni a családod?

2021. dec. 31. 04:22
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

Csak a te szüleid. Szülő vagyok, én hagyom aludni az ifjúságot délig is akár. Hagyni kell őket békén, ők sem pattognak hogy 7 kor zörgök a konyhában. Mondd meg a szüleidnek hogy szálljanak le rólad, felnőtt ember vagy, el tudod dönteni mennyi pihenésre van szükséged.

Nem mellesleg a szüleid helyében elgondolkodnék azon hogy miért nem szeret otthon a körünkben a gyerekem.

2021. dec. 31. 06:39
 3/13 anonymousreview60 ***** válasza:
69%

Nem csak a tieid ilyenek, de szerencsére az enyém nem. Gyerekként kezelnek.

Sajnos másképpen nem megy, meg kell kérdezned, miért szólnak bele ezekbe a dolgokba. Ráadásul aligha fogják kivenni az adott tányért a kezedből. De ha mégis, akkor nem adod.

2021. dec. 31. 06:43
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Nézd, a szüleidnek meg van a maguk kis élete, napi rendszere. Ha anyad reggel 7kor szokott porszivozni, 8kor mosni, 9kor neki áll főzni, stb akkor ha te 10ig alszol, elbaxtqd a reggelét és 3 órás késésben van aznap.
2021. dec. 31. 06:52
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

"néha úgy érzem sose kéne vissza jönnöm ide"

Tedd azt.

2021. dec. 31. 06:52
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
A szüleid eléggé maradiak, de semmi gáz. Nem kell hazajárni, ha nem akarsz, én sem teszem. Minek?
2021. dec. 31. 06:57
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

4-est kár volt lepontozni, engem is idegesít, hogy állnék neki főzni - ami zajjal jár: keverőgép, kukta, edények csörömpölése -, és még 10-kor is lábujjhegyen járok, hogy ne zavarjam meg az alvásban az illetőt.

Engem is le lehet pontozni.

2021. dec. 31. 07:07
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

A 4-esnek és a 7-esnek teljesen igaza van.

Nekem is meg van a napi rutinom. Pl: 7-8 óra között ezt meg azt csinálom. 8-9 között mást stb... Ha véletlen felborul, számomra az a nap kuka.

2021. dec. 31. 07:27
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem volt ilyenekről szó. Én úgy értelmezem hogy konkrétan felkeltik a kérdezőt. Ha az anyukája takarítanak akkor azt tudná a kérdező nélkül? Nem kell ahhoz kikelnie a gyerekének az ágyból. Vannak szülők akik folyamatosan osztják az észt, nem értik meg hogy a gyerekük nem bábu hanem egy önálló személyiség. Volt idejük nevelni, most hogy elköltözött már felesleges rászólni mindenért. Azt érik el vele hogy egyszercsak fogja magát és nem megy haza.

Nem egyedi ez egyáltalán.

2021. dec. 31. 08:42
 10/13 anonim válasza:
100%
Járj ritkábban haza. Vagy ne aludj ott
2021. dec. 31. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!