Adnátok anyukátoknak az örökségetekből?
Idén elhunyt az apám, akivel gyerekkoromban együtt éltünk (anya, apa, én), de alkoholista volt, ezért elhagytuk anyával amikor kb. 13 voltam. Mivel nem voltak élettársak sem hivatalosan, így én lettem az egyenes ágú örökös. Úgy gondoltam, hogy majdnem egész életemben anya látott el, amit tudott megadott nekem, nevelt, megérdemel ő is egy részt az örökségből. (ma már nem élünk együtt, elköltöztem) Az örökség nem olyan nagy, van tartozás is bőven, ezután marad kb 1,5 millió.
Fontos megjegyezni, hogy anyukám nem követel belőle, nem beszéltünk ilyenről még.
Ti mit gondoltok erről?
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#6 miután elmentünk tőle, tartottuk még a kapcsolatot, tudta hol lakunk, jött is fel hozzánk, de miután többször is újra részegen jelent meg, így nem kértünk belőle.
Te meg minden esti mesét elhiszel itt.
Nem tűnt még fel, hogy minden kérdező egy ma született bárány, viszont az összes férfi az iszákos, nőverő, pedofíl és erkölcstelen.
Amúgy Magyarországon kétféle ember létezik:
aki bevallja, hogy iszik,
meg aki tagadja!
9-es: Életemben egyszer voltam részeg, még középsuliban, próbaképp. Azóta SOHA nem ittam töményet, az ÉVES alkoholigényem pár liter sör, az is a nyári melegben. Kábszerekből még a füvet sem próbáltam, sima cigibe is életemben egyszer szívtam bele, vagy 20 éve. Sőt, még kávét sem ittam, soha. (És van még hasonló ismerősöm.)
29 vagyok.
Szóval ne magadból indulj ki, mert ez ez nagyon mellément, ezek szerint magadat is általánosítottad. :)
Én is adnék anyámnak, kicsit meghálálva, hogy tízmilliókat költött rám. Ha máshogy nem is, vegyél neki 2-3 gépet otthonra (hűtő, mosógép, laptop, 4k tévé, akármi), vagy fizesd ki neki a hitelét, ha van valami kisebb...
A pénz nem CÉL, hanem ESZKÖZ arra, hogy jobbá tegyük a saját, vagy mások életét. Nem tudnám megtenni, hogy semmit nem adok belőle, mert ilyen tére szarok a pénzre. (Adakozni is szoktam.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!