Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti elengednétek a...

Szülők, ti elengednétek a felnőtt fiatok a beteg barátnőjéhez?

Figyelt kérdés
27 éves, már évek óta szingli volt, de most végre együtt van egy helyes lánnyal pár hónapja, csak a lány messzebb lakik, így hetente találkoznak. A lány egyedül él és most beteg lett, a családja messze van tőle. Azt szeretné, ha a fiú átmenne hozzá pár napra ápolni. Ti elengednétek? Fel lett ajánlva, hogy a lány jöjjön el, de nem akar.
2021. dec. 26. 01:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
86%
Ha a lány nem covidos, vagy egyéb fertőző beteg, akkor szerintem is mehetne.
2021. dec. 26. 09:07
 22/61 anonim ***** válasza:
94%

Én elvinném autóval. Mellé vinnék egy halom kaját meg gyógyszert vagy amit csak kér.

Én két hétig feküdtem a covid miatt. Nem volt erőm felkelni. Ha a férjem nem csinál kaját, nem ettem volna semmit. Ha nem hoz inni, nem ittam volna. Volt, hogy a karjaimat nem bírtam felemelni.

2021. dec. 26. 09:14
 23/61 anonim ***** válasza:
97%

Emberek! "Fel lett ajánlva, hogy a lány jöjjön el, de nem akar." A kérdező nem attól fél, hogy a fia hazahozza neki a betegséget. Pedig annak az egy félelemnek legalább lett volna értelme.

Hanem attól, hogy mi lesz a kicsifiával egyedül a nagyvilágban, egy beteg lány mellett, aki nem fog neki főzni meg kitörölni a popsikáját. Sőt, a fiúkának kell gondoskodni a lányról. Még a végén ő is odaveszik szegény, mikor egyedül nem találja meg a boltot és a hűtőt.

Kérdező, "engedd el" a 27 éves kisbabát, és ha nem tér vissza élve, akkor törődj bele, hogy úgyis pár napon belül elpusztult volna, mikor téged kivonnak az égiek a forgalomból. Mint a vadonba visszaengedett szelídített állatok, amik nem tudnak vadászni. Ez a természet rendje.

2021. dec. 26. 09:25
 24/61 anonim ***** válasza:
96%
Para mami! Engedd kirepülni a gyereket, oda megy ahova akar, vagy különben a nyakatokon marad öreg korotokra is. A boltba is elmegy, dolgozni is elmegy, onnan is összeszedhetett volna bármit. Ilyen kérdést komolyan... Ilyen anyám lenne, már rég elmentem volna otthonról.
2021. dec. 26. 09:49
 25/61 anonim ***** válasza:
97%
Szóval nem amiatt aggódsz, hogy esetleg covidos és megbetegszik ő is, hanem mert nélkülöznöd kell a fiadat. Felnőtt férfi, örülj, hogy végre van barátnője. Meg azért nem vagy semmi, hogy a lány betegen mászkáljon. Nem 27 hónapos a fiad hanem 27 éves. De gondolom a következő kérdés a szemét barátnő lesz, aki természetesen anyuci ellen fordítja kicsi fiát, értd: lefekszik vele, esetleg összeköltöznek, egy párt alkotnak és nem édeshármasban képzelik el az életüket...
2021. dec. 26. 10:00
 26/61 anonim ***** válasza:
84%
Fogadjunk, hogy nőöőő vagy!
2021. dec. 26. 10:27
 27/61 anonim ***** válasza:
77%
Menynien ráharaptak a gumicsontra...
2021. dec. 26. 10:44
 28/61 anonim ***** válasza:
93%
Aki 27 évesen sem képes önállósodni, az ne csodálkozzon, hogy gyerekként kezelik. :D
2021. dec. 26. 10:46
 29/61 anonim ***** válasza:
98%
27 évesen nem kell engedélyt kérni senkitől.
2021. dec. 26. 10:51
 30/61 anonim ***** válasza:
100%
én nem engedhetek és nem tilthatok meg semmit egy felnőtt embernek.
2021. dec. 26. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!