Szülők, ti elengednétek a felnőtt fiatok a beteg barátnőjéhez?
Beteg volt valaki a családba mentettek ti is hozzá megbetegedni ? Nem
Nem rokkant le a csaj,tudd egy kis levest, teát főzni magának....
Beteg ember feküdjön aludjon
Semmi keresnivalója nincs ott senkinek sem.
Én a saját anyámhoz nem mentem át ápolni, ő se ment ki az utcára mászkálni,piacozni, bevásároltam neki ott hagytam a lábtörlon, kopogtam és hívtam is onnan tudta,hogy itt van minden amit kért.
Létezik online bevásárlás is ....
Nem "engedném el", hanem küldeném.
A "jóban-rosszban" nem csak az oltár előtti fogadalomban érvényes.
Ha te megbetegednél, elvárnád fiadtól, hogy menjen és segítsen, ne laposkúszásban kelljen megközelítened a WC-t.
.
Ha fiad igazán szereti barátnőjét, akkor megy engedélyed nélkül is, legfeljebb azután kevesebbszer látod őt, netán várnod kell, hogy ő hívjon telefonon, ha beszélni akarsz vele, mert a te hívásodat figyelmen kívül hagyja.
.
Előre a "boszorkány-anyós" cím megszerzéséért!
Azért itt is látszik a kommenteken, hogy melyik osztály alkotja a rettegők bázisát.
Szerintük simán rohadjon meg a barátnő (akivel talán a közös jövőt tervezik), mert beteg.
Meg egy magyar mondatot nem képesek hiba nélkül leírni.
Azt hiszem, az a baj, túlzottan megóvtunk egy-két generációt mindentől, ahelyett, hogy a sziklán hagytuk volna a gyengébbjét.
“ Én a saját anyámhoz nem mentem át ápolni,”
Büszke lehet rád. Nálunk még a szomszédok is jobban odafigyelnek egymásra.
Hat nem tudom. En nem kernem meg a parom hogy jojjon at nehogy megfertozzem. Ez szerintem igy helyes, hisz nem vagyok mar 10 eves aki anyukatol varja a teat
Nem is szeretnem hogy a szerelnem takonyba folyva lasson, de ez en vagyok. Apolni vkt szerintem akkor kell ha onmagat keptelen ellatni annyira rosszul van.
Gondolom, ő a csaj...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Értő olvasás! “ Fel lett ajánlva, hogy a lány jöjjön el, de nem akar.”
Ha az lenne a probléma, hogy fél attól, hogy a fia hazaviszi a betegséget, akkor nem ajánlotta volna fel, hogy menjen át a lány betegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!