11 éves fiút elengednétek a közeli parkba a barátjával felnőtt nélkül?
Figyelt kérdés
Nagyváros, megyeszékhely. A barát 12 éves. A parkba csak egy úton kell átmenni. Edzeni mennek, kb egy órát maradnak, telefon van náluk, viszonylag megbízhatóak. Néhány hete kezdték, de rosszul vagyok, hogy felnőtt nélkül vannak.2021. ápr. 9. 17:55
1/18 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a park tele van fiatalokkal,családokkal. Cigányok nem jellemzőek, ha vannak is, akkor viselkednek.
2021. ápr. 9. 17:58
3/18 anonim válasza:
Ha szülő lennék, elengedném. Ennyi idősen a város másik végébe is elmehettem volna, ha úgy van, csak tudja apám hol vagyok, és legyen nálam telefon, ha bármi történne.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Akkor én aggódom túl. Nehéz elfogadni, hogy felnő egy gyerek.
2021. ápr. 9. 18:16
5/18 anonim válasza:
Persze. Már 9 évesen leengedtem, most 11, rollerrel jár edzésre egyedül a város túlfelére.
9/18 anonim válasza:
még jó hogy. cipőjét is te kötöd be? nem zavarja hogy állandóan a nyakán vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!