17 évesen 9 30kor aludnom kell mit tegyek ellene?
Jó azért ez nagyon durva szerintem. Normális esetben ennyi idősen bárki meg tudja határozni, hogy mennyi alvásra van szüksége és akkor megy el aludni, amikor akar.
Én nem egyszer volt, hogy 16-17 évesen hétköznaponta fent voltam hajnali 3-4-ig, sőt volt, hogy otthon sem voltam, majd másnap suli.
Engem úgy neveltek olyan 13 éves koromtól kezdve (akkorra már kialakult bőven a bizalom), hogy nincs semmi sem feltételhez, engedélyhez kötve, csináljak amit szeretnék, ők támogatnak mindenben, csak én vállaljam a felelősséget minden tettemért, ha probléma van, oldjam meg egyedül. Számomra ez a helyes, és pont ezért nagyon betegnek gondolom azt, hogy fél 10-kor el kell mennie egy 17 évesnek aludni.
Lehet, azért nem enged netezni, mert 17 évesen egy normális mondatot sem tudsz leírni, aztán csak a teló meg a gamezes jár az agyadban. Gondolom, hajnalig nyomnád a haverokkal, ő meg úgy gondolja, hogy nem ettől jutsz el odáig, hogy az alapszavakat le tudod írni hiba nélkül.
A főiskolai felvételin ne azt írd, hogy mingyárt, mert akkor majd meglátod, hová fognak felvenni, és 30 évesen is még 21:30-kor mehetsz aludni otthon a gyerekszobádban.
A stílusod alapján a legkevésbé sem sajnállak. Sőt, még sokallom is, hogy 9:30-ig fent lehetsz.
Egyébként olvashatsz, rajzolhatsz és fejlesztheted magad. Rád is férne egy kis önfejlesztés.
Ó istenem, mekkora hatalmas probléma.
Tudod milyen boldog lennék, ha én, 50 éves fejjel fél 10-kor már ágyban lehetnék, és alváshoz készülődhetnék?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!