Ahányszor apukám beszél velem csak élebölccsességeket meg nyilvánvaló dolgokat mond?
Pl mondtam h szakitottam a baratommal mert nem egyezik az ertekrendunk, mire egy felbeszakithatatlan monológ jott arrol h igen az ertekrend az nagyon fontos szoval arra mindig figyeljek h egyezzen...dehat eddig is figyeltem ezert szakitottunk :D
Vagy pl Egy eve jarok táncra es említettem hogy nem vagyoo tehetseges Benne mert nagyon rossz a mozgaskoordinaciom, mire elmondta, hogy hat de azert kell jarni h javuljon:( en meg erre nem tudok mit mondani csak ideges leszek es megalazonak erzem h ugy csinal mintha o javasolta volna h jarjak.
Ertem en h nagyon szeretne tanacsot adni es átadni a tudását, de sajnos nem tud ujat mondani..:( se kapcsolatok teren, se munkaban (o csak erettsegizett en kemiat tanulok amirol neki fogalma sincs) es sokszor erzem h konkretan rosszak a tanácsai...pl meselem h az exem munkahelyet váltott mert manapsag csak igy lehet elore jutni, o meg azonnal mondta h hat nem mert ha egy helyen sokaig vagy azt megbecsulik...dehat nem:(
Tenxleg mar igyekszem elkerulni lassan hogy ha hazamegyek vidékre akkor kettesben leszunk es csak osszeszorul a szivem az egesz miatt, de amikor oras monologokat mond el ilyen tenyleg egyertelmu dolgokrol azt mar nem birom. Mindiig mondom h tudom tudom...meg elmondom h en h latom mire vissza mondja ugyanazt h igy kell csinalni...
A szakmajan belul egyebkent nagyon sikeres es vállalkozása van, kétkezi munka, de ott is latom, hogy ha ugyanezt ma kene elkezdeni mar nem indulna be annyira.
Esetleg volt Valaki meg ilyen helyzetben ? Mit tudnek tenni?
22/L es ő 50/F
Magányos, öregszik és talán egy kicsit elveszett, bizonytalan is a mai világban. Te vagy a kicsi lánya, akit nevelt, aki biztos hiányzik neki, és akin keresztül be tudja bizonyítani magának, hogy nem kell még leírni őt.
Szerintem csak szeresd. :)
Ertem en h nagyon szeretne tanacsot adni es átadni a tudását, de sajnos nem tud ujat mondani..:( se kapcsolatok teren, se munkaban (o csak erettsegizett en kemiat tanulok amirol neki fogalma sincs)
A kapcsolatoknak és a munkának mi köze van ahhoz, hogy ő csak érettségizett, te pedig kémiát tanulsz?
Mert mit kéne rá mondani, csak elmondja amit hozzá tud fűzni, szerintem nem akar neked világmegváltó dolgokat mondani, csupán a véleményével nyugtatni... Semmi rosszat nem tett a leírásod alapján.
Kell az enyém, lelépett mikor alsósok voltunk a két testvéremmel, szó nélkül elhagyta édesanyámát három gyerekre, szívesen cserélnék veled. Erre mondják azt, hogy csak az után tudod megbecsülni a dolgokat, miután már nincsenek, amíg vannak meg ilyen apróságokon feszengsz..
Régi vágású és gondolkodású ember, nincs ezzel baj. Ami neki bevált és működött az neked üres életbölcsesség. A témához szerintem a legjobb tudása szerint szól hozzá, vagy mit mondjon, amit hallani akarsz? Bizonyára ő is tudna olyanokról mesélni amire te legfeljebb hümmögni tudnál.
Becsüld és tiszteld, hogy neked jutott egy jó fej apuka, aki ha felszínesen is néha, de próbál veled kommunikálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!