Normális ha a szülő panellakást és autót vesz a gyerekének?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm az idén végzi az egyetemet, 4 órával dolgozik.
Volt egy családi kocsi amit eleinte a testvére használt (golf4) és utána ő örökölte, elromlott, a szülei vettek neki egy Audi Q3-ast (pár hónapja).
Most kapott egy panel lakást, amit szintén a szülei vettek és rendeznek be.
Az én szüleim egy forintot se adtak a kocsimra, megspórolt ösztöndíjből vettem, jelenleg panellakásra sportolok.
Kíváncsi vagyok, hogy másokat is segítenek a szülei vagy csak engem nem?
Nem irigységből kérdem, csak kíváncsi vagyok
2021. dec. 15. 16:29
21/23 anonim válasza:
Engem a mai napig segítenek a szüleim és a nagyszüleim (34 éves vagyok) és nagyon hálás vagyok nekik ezért. Szerintem, ha egy szülő megteheti, az segítse a gyermekét. Ha nekem lesz gyerekem, biztos rakok félre neki, hogy ne "pucér seggek" induljon el az életbe.
23/23 anonim válasza:
Ennek kellene normálisnak lennie. Mindenkinek annyi pénzt kellene keresnie egy munkahelyen becsülettel elvégzett munkával, hogy abból merjen gyereket vállalni, mert van neki mire és mikorra a gyerek 20 éves kora körül meg tudja kezdeni az önálló életét, legalább a lakáshitel kezdőrészletét (de inkább egy kiindulásnak megfelelő kis lakást) és az első autót a feneke alá tudja tenni, hogy a következő generációnak könnyebb legyen, ne termelődjön újra a nyomor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!