Gazdagoknál normális az ilyen, én tudok olyanról hogy a hapsi vállalkozása kitermel annyit, hogy belefért az évek alatt a gyerekének egy ház megépítése, annyival másabb az ő helyzetük hogy a fiatal kölyöké az az autó amit lecserél az apja.
2021. dec. 15. 17:05
12/23 anonim válasza:
Teljesen normális, nekem sem adtak a szüleim egy forintot sem, pedig megtehették volna.Na ezért segitjük mi a gyerekeinket, mert tudjuk, hogy mi az,amikor nincs segitség.
2021. dec. 15. 17:07
13/23 anonim válasza:
Ugyan autót meg lakást nem kaptam, de segítettek szülők engem is amiért hálás vagyok, mert 4+ óra munka mellett nagyon nehéz egy tudományos szakot elvégezni.
Önmagában az hogy segítenek a szülők az nem probléma, viszont kellenek határok, különben nem fog megtanulni pénzel bánni illetve beképzelté válhat.
2021. dec. 15. 17:25
14/23 anonim válasza:
Én is kaptam házat is, autót is. Hálás vagyok érte.
2021. dec. 15. 17:46
15/23 anonim válasza:
Én is kaptam autót is, házat is. Tudom, hogy ez kiváltságos helyzet, de ha megteheti a szülő, miért ne tenné meg. Mindig is dolgoztam, nem szórtam a pénzt, megbecsültem, amim van. A gyerekeim is fognak autót, jogsit és házat/lakást kapni, amikor felnőttek lesznek. Nem fogom nekik azt mondani, hogy igaz, van rá pénz, de dolgozz meg érte, én nem adok semmit. Azért szültem őket, hogy normálisan felneveljem, elindítsam őket az életben.
2021. dec. 15. 18:03
16/23 Savlekotő válasza:
Normáliséknál igen akik nem családira szülnek meztelen seggre bevételi forrásnak,a 3 műszakos meg nem hogy ad inkább a gyerekét is meglopja lehúzza mert proliknál a gyerek cigire borravalóra kell..
2021. dec. 15. 18:42
17/23 anonim válasza:
Egyedül rájuk tartozik, amúgy a legjobban én csak az oylanokon tudok röhögni, akik jönnek az ilyen nem, mert küzdjön meg érte stb maszlaggal amiből az irigység süt nem más. Kit támogasson a szülő ha nem a gyerekét?
2021. dec. 15. 23:52
18/23 anonim válasza:
Sepeciel az én szüleim egy fél panel lakás áràt adtàk hugomnak es egy kicsit.
Hogy nekem, a masik gyereküknek semmit se adtak az ő döntésük, kérni nem fogok. De hogy nekem kellett vissza fizetnem a deviza hitelük a lakástakarekombol es önkéntes nyugdíj penztáramból, azért az kicsit durva volt.
2021. dec. 16. 05:27
19/23 anonim válasza:
Ha telik rá, miért ne?
2021. dec. 16. 08:10
20/23 anonim válasza:
Eléggé irigykedve olvasom a válaszokat. Az enyémeknek telik rá, de nem segítenek. Egyszer egy rokonom segítségével szerettem volna megúszni egy nagyobb fizetnivalót, de nem hogy nem segítettek a szüleim, hanem még ezt is keresztülhúzták.
A gyerekemnek szeretnék majd lakást venni, hogy ne öregedjen meg olyan gyorsan az élet terheiben, mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!