Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha anyum megengedi hogy...

Ha anyum megengedi hogy legyen barátom ennyi idősen, és imádja is azt a fiút, de anya férje aki nem az apám, ő korainak érzi és nem akarja engedni, akkor ő megtilthatja?

Figyelt kérdés
16L

2021. dec. 13. 16:42
1 2 3 4 5
 31/43 Savlekotő ***** válasza:
93%
Normális fiúról van szó akit anyuka kedvel.. Normális nőnél a gyerek az első nem az hogy az aktuális csere farok kiélhesse az uralkodó mániáját ,csináljon sajátot és azt lehet szabályozni. Férfiben nőben is le kell rúgni a kontroll mániást magunkról aki belepofázik abba amihez köze nincs
2021. dec. 13. 20:21
 32/43 anonim ***** válasza:
91%

32-es, ezt nem mondtuk. A kérdező leírja a kérdésben, hogy az anyja „imádja a fiút”.

Amúgy meg, ha kidobnád úgy is fizethetnétek a gyerektartásit és, ha van esze a gyereknek, akkor egy életre megutáltatna titeket minden ismerősötökkel.

2021. dec. 13. 20:23
 33/43 anonim ***** válasza:
78%

Én nevelőapa vagyok, és nem tiltom meg a lánynak, hogy barátja legyen. (20 éves létére még nem tart ott).

De meg fogom mondani "Benőkének", hogy ha a lányom (mert annak tekintem) szívét összetöri, csak mert punit akar sürgősen, akkor én meg a csontjait töröm össze.

2021. dec. 13. 20:28
 34/43 anonim ***** válasza:
3%
#35. Benőke névvel úgysem lehet rosszfiú.
2021. dec. 13. 21:30
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

Ne fogadd el amit apád mond!

De akkor az általa vett/fizetett dolgokat se! Se kaját, se fűtést, se ruhát, se telefonszámlát, se cipőt, se a különórát, se a fürdővizet, se a ...!

2021. dec. 13. 21:38
 36/43 anonim ***** válasza:
96%

#.37!

A szülőnek KÖTELESSÉGE eltartania a kiskorú gyerekét!

BŰNCSELEKMÉNY ha nem teszi!

Viszont a gyereknek egyrészt a magánélethez van JOGA, ezt megsérteni szabálysértés (!), másrészt pedig szexuális értelemben 14 év felett nem kiskorú, hanem fiatalkorúnak számít, meg van a JOGA a beleegyezésbe…

Vagyis ha Ő is akarja, akkor 90 éves papóval is dughat és a kedves apukának ehhez semmi köze!

Még csak tudnia sem kell róla…

2021. dec. 13. 21:56
 37/43 anonim ***** válasza:
96%

Egy szülő nem zsarolhatja azzal a gyerekét, hogy akkor tartja el, hogyha az lemond XY, Őt megillető jogáról…

Akkor is el kell tartania, hogyha nem úgy él ahogyan az neki tetszik, ugyanis KÖTELEZŐ!

A vízért meg kajáért pedig senkinek sem kell hálásnak lennie, mert ez a MINIMUM!

2021. dec. 13. 21:58
 38/43 anonim ***** válasza:
1%

38.-ra.

Akkor is megtörném!

Csak kínai ruha és cipő. Telefonszámla 0 forint. Különóra vége. És így tovább.

2021. dec. 13. 22:09
 39/43 anonim ***** válasza:
96%
40-es, az olyan embernek, aki csak azért bünteti a gyerekét, mert az teljesen normálisan élné az életét nem való gyerek. Nagyon remélem, hogy nem akarsz a jövőben gyereket vállalni, épp elég ember van már az országban, akiknek pocsék gyermekkoruk volt, nem kell, hogy kitermelj még te is egy párat.
2021. dec. 13. 22:39
 40/43 Savlekotő ***** válasza:
95%
Én nem csodálkozom h az ilyen megtörjük örüljön h tisztába tettük típusú szülőt Karácsonykor is letojják a felnőtt gyerekeik.. Ok és okozat..
2021. dec. 13. 22:45
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!