Ha anyum megengedi hogy legyen barátom ennyi idősen, és imádja is azt a fiút, de anya férje aki nem az apám, ő korainak érzi és nem akarja engedni, akkor ő megtilthatja?
32-es, ezt nem mondtuk. A kérdező leírja a kérdésben, hogy az anyja „imádja a fiút”.
Amúgy meg, ha kidobnád úgy is fizethetnétek a gyerektartásit és, ha van esze a gyereknek, akkor egy életre megutáltatna titeket minden ismerősötökkel.
Én nevelőapa vagyok, és nem tiltom meg a lánynak, hogy barátja legyen. (20 éves létére még nem tart ott).
De meg fogom mondani "Benőkének", hogy ha a lányom (mert annak tekintem) szívét összetöri, csak mert punit akar sürgősen, akkor én meg a csontjait töröm össze.
Ne fogadd el amit apád mond!
De akkor az általa vett/fizetett dolgokat se! Se kaját, se fűtést, se ruhát, se telefonszámlát, se cipőt, se a különórát, se a fürdővizet, se a ...!
#.37!
A szülőnek KÖTELESSÉGE eltartania a kiskorú gyerekét!
BŰNCSELEKMÉNY ha nem teszi!
Viszont a gyereknek egyrészt a magánélethez van JOGA, ezt megsérteni szabálysértés (!), másrészt pedig szexuális értelemben 14 év felett nem kiskorú, hanem fiatalkorúnak számít, meg van a JOGA a beleegyezésbe…
Vagyis ha Ő is akarja, akkor 90 éves papóval is dughat és a kedves apukának ehhez semmi köze!
Még csak tudnia sem kell róla…
Egy szülő nem zsarolhatja azzal a gyerekét, hogy akkor tartja el, hogyha az lemond XY, Őt megillető jogáról…
Akkor is el kell tartania, hogyha nem úgy él ahogyan az neki tetszik, ugyanis KÖTELEZŐ!
A vízért meg kajáért pedig senkinek sem kell hálásnak lennie, mert ez a MINIMUM!
38.-ra.
Akkor is megtörném!
Csak kínai ruha és cipő. Telefonszámla 0 forint. Különóra vége. És így tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!