Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha anyum megengedi hogy...

Ha anyum megengedi hogy legyen barátom ennyi idősen, és imádja is azt a fiút, de anya férje aki nem az apám, ő korainak érzi és nem akarja engedni, akkor ő megtilthatja?

Figyelt kérdés
16L

2021. dec. 13. 16:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
17%
"Legtöbb esetben a nők gondolkodás nélkül a pasi pártját fogják" Én pont fordítva tapasztalom. Sok nő gondolkodás nélkül a gyereknek ad igazat, de azt elvárja a hogy a pasi eltartsa a porontyát: de beleszólni csak ne szóljon bele semmibe a csávó..
2021. dec. 13. 18:04
 22/43 anonim ***** válasza:
83%

"De az jó, hogy előteremti a kajára, számlákra, ruhára, gyógyszerre valót?"

Dugulj már el, te szerencsétlen. Honnan tudod, hogy mondjuk nem a kérdező anyja keres többet?

2021. dec. 13. 18:06
 23/43 anonim ***** válasza:
24%

Nekem volt kb. ennyi idősen és amikor vége lett elég szarul éreztem magam, szóval óvatosan és inkább ne legyen szex pár évig, aztán ha úgy látjátok hogy több van a dologban akkor lehet azt is

Amúgy meg az normális, ha féltenek és nem akarják, hogy abortusz vagy ilyesmi legyen a vége...

2021. dec. 13. 18:07
 24/43 anonim válasza:
96%

Most csak egy kérdés. Én kérdezem! Mi a büdös picsáért kell egyből a szexre gondolni. Szex nélkül már nem lehet élni vagy mi? Ha egy normális fiút talál annak nem ez lesz a lényeg. Istenem hova fajul a világ lenéznek valakit azért már lássan mert nem fekszik le valakivel. Csak szerintem nem az a legfontosabb dolog a világon hanem egymás kölcsönösen lélekben való szeretete? Én pl.ha lenne párom jelenleg else tudnám képzelni hogy betegye aztán ennyi. Nem ez a fontos legalábbis véleményeim szerint

18\L

2021. dec. 13. 18:29
 25/43 anonim ***** válasza:
73%

Te jó ég! Ti komolyan elfelejtettétek, hogy milyen fiatalnak lenni? Nem hiszem, hogy itt mindenki egy lelki nyomorék volt 16 évesen, mert csak azoknak nincs barátja/barátnője annyi idősen, ritka aki jól érzi magát, de addigra ne lett volna már legalább egy kapcsolata. Magyarországon a lányok átlagban 15-16 évesen vesztik el a szüzességüket. A szülő dolga beszélni a gyerekével a védekezésről, onnantól semmi köze a gyereke magánéletéhez, ha az nem jelent rá veszélyt. Magyarországon a szexuális együttlét például 12 év felett már legális, ha a partner 18 év és 12 év között van. 14 év felett már 18 év feletti partnerrel is legális.

Ha jól tudom, akkor 14 év felett még abba sincs beleszólásuk, hogy éppen hol tartózkodsz, amíg nem vagy veszélyben, bár ebben nem vagyok teljesen biztos.

A lényeg, hogy nevelőapádnak semmilyen jogi hatalom sincs a kezében ahhoz, hogy tiltson a sráctól. Az más kérdés, hogy milyen hatása lenne ennek például a veled, vagy az édesanyáddal folytatott kapcsolatára.

2021. dec. 13. 18:31
 26/43 Savlekotő ***** válasza:
75%
Nos, az ilyen tiltott lányokból lesznek, azok a 30 évesek akik anyu nyakán maradnak tehetetlenül.. Vagy épp kifordulnak magukból ha elszakadnak végre és jön a farok hinta mindent kipróbálunk,nagyon sok család anya is bekattan mert az első ugródeszka volt otthonról,és ő még élni akar mert kimaradt mindenből amikor az ideje lett volna ..
2021. dec. 13. 18:32
 27/43 anonim válasza:
30%
Halljátok, én már kezdem feladni utolsóval egyetértek? Leírom őszinte véleményem. Mi értelme egy olyan világban élni ahol lenézik azért az embert mert szűz, nincs káros szenvedélye magyarán normális embert. Egy buliba szarul érzed magad mindenki hőt részeg tehát már bulizni sem lehet, az emberek nagyrésze irigy, primitív, mindig kritizálni könnyebb a másikat minthogy saját környékén nézne szét. És ezt nevezik világnak. Én ezért mondom azt nincs semmiből semmi és nem is lesz. Lesz kapcsolatod mi lesz elején i lávjú szó mács szívecske így szeretlek stb. Aztán 2 hónap se telik el aztán már más nőkkel/férfiakkal chatel azért már na.. És így bízz meg valakiben. 17/L
2021. dec. 13. 18:43
 28/43 anonim ***** válasza:
1%

Na az itteni kommentek ismételten megerősítenek abban, hogy soha nem kezdenék gyerekes nővel.

Jól nézne ki, hogy hazatolom a pénzt, de nem lehet egy szavam sem.

2021. dec. 13. 18:54
 29/43 Savlekotő ***** válasza:
87%
Utolsó nem kell gyerekes igen,mivel a gyereknek van szülője,másnak köze sincs hozzá ma meg már az értelmesebb nők dolgoznak nem fognak pár forintért kutyává válni a kapcsolatban. Meg tilthatja ők meg majd hazudnak,sok helyen húszon évesek több éves kapcsolatról is hazudnak otthon,de tiltani lehet csak a kutyát nem fogja érdekelni max jól megfog tanulni hazudni..
2021. dec. 13. 20:02
 30/43 anonim ***** válasza:
2%

Jól értem? Tehát, ha a neveltLÁNYOM, hazaállít egy ilyen féreggel: https://www.youtube.com/watch?v=ga0wUYxkb8E ,akkor is vágjak jó pofát, mert ők "szeretik egymást"?

Én biztos nem tenném, ha meg nem tetszik, lehet költözni faterhez!

2021. dec. 13. 20:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!