Ha anyum megengedi hogy legyen barátom ennyi idősen, és imádja is azt a fiút, de anya férje aki nem az apám, ő korainak érzi és nem akarja engedni, akkor ő megtilthatja?
16 évesen nem vagy kislány, de nem tudom erről minek diskurzust folytatni otthon. Mikor mész mikor jössz rendben van.
Meg akarják ismerni a pasit az is rendben van.
féltenek, nevelőapád meg szigorú, de férfiból van és félt.
Viszont neked kell megtanulni választani az életben, és hogy tudd milyen a paraszt pasi egyszer kétszer ki kell választani, hogy ilyenhez ne menj feleségül soha.
Nem elsőnek kell ilyet beválasztani, de ugye ez nem kívánság műsor.
Én is félteném a 16 éves lányomat, de kapjunk már észbe. Időszerű, hogy ismerkedjen, tapasztalatot szerezzen, és ez szexuálisan is értendő. Akit 16 évesen tiltanak, az könnyen zárkózott lesz. Aztán egyszer azt hallani a szülőktől, hogy "lányom, már 30 éves vagy, nem kellene már férjhez menned ? "
Nos, az ilyen tiltott lányokból lesznek, azok a 30 évesek. Ne akarjunk a természettel szembe menni. Működnek a hormonok, veszítse el a szüzességét, de ésszel. A mai 16 évesek olyanok, mint régebben a 18-20 évesek. (Egy apa)
#17 Pontosan. Ha a Férjed tilt valamit amit te bosszúból megengedsz csak azért is nehogy már. Vagy ha megengedi te meg csak azért sem, azzal szétvernéd a családodat, és éket vernél a lányod és a férjed közé. Mert az jönne le hogy a Pasi a hibás mindig. Aztán a lányod se tudom hogy kerülne ki az életbe...
Ketten dönteni mindig a legjobb.
19!
Anno ez az első kérdések között merült fel nalunk; akkor megegyeztünk, hogy együtt neveljük a gyereket és együtt döntünk. Nem mindig értünk egyet, de a gyerek ebből semmit nem lát, nincs olyan, hogy anya enged valamit, a neveloapa meg nem, vagy ő engedi, én nem. Ő a végeredményt is éri csak. Ez úgy van jól. Nem szabad a másik szülői tekintélyét alaasni - a neveloszuloet sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!