Anyám teljesen a fejébe vette, hogy kábszerezek és állandóan csesztet, ráadásul még terjeszti is. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyik nap kitalálta, hogy azért vagyok fáradt, hogy drogozok.
Biztos nincs semmi köze ahhoz, hogy reggel 6tól este 7-ig megállás nélkül tanulok, és dolgozok, áá nincs. Ahhoz se, hogy kb teljesíthetetlen a tananyag.
Hallom ahogy telefonban beszéli, hogy ...nagyon nehéz most, ráadásul a fiam elkezdett kábítószerezni is.....
agyam eldobom, nem értem mi baja velem.
egyszer késett a vonatom, ami miatt 20 perccel később értem edzésre, tehát 20 perccel később értem haza és mit vágott a fejemhez? persze azt, hogy vettem kábítószert.
Megjegyzem nem, hogy nem dorozok, nem is cigizek, nem is iszom, még kávét se. alapelv nálam, hogy ez mind káros, nincsen szükségem rá.
2021. dec. 12. 20:06
1/20 anonim válasza:
Mondd neki, hogy feljelented rágalmazásért.
2/20 A kérdező kommentje:
a telejsíthetetlen tanayag alatt azt értem, hogy túl sok a tanulni való, hetente dolgozatok. szinte nem is járok edzésekre, mert tanulni kell. Nem az a baj, hogy nehéz, hanem az, hogy sok. tanulj meg egy teljes fejezetet másnapra. hajrá. Lehet másnak megy, nekem nem, és fáradt vagyok! idegileg vagyok fáradt!
2021. dec. 12. 20:09
3/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ő kábítószerezik, és így próbál terelni?
4/20 A kérdező kommentje:
3: fogalmam sincs, szerintem nem. nem is iszik, se nem cigizik. Olvasni szokott sokat :) mostanában tisztára megbolondult, régen teljesen normális volt. egy hónapja tart ez, most van lehetőségem bármit is tenni ezügyben.
2021. dec. 12. 20:11
5/20 anonim válasza:
Próbáld meg vele megbeszélni a dolgot. Ha nem működik, akkor mehet a rágalmazás.
6/20 anonim válasza:
Beszéld meg a háziorvosával, hogy paranoiás lett, mit tehetsz vele.
7/20 anonymousreview60 válasza:
Ez paranoiás tünet, ami komoly bajt jelez nála. Lehet mentális vagy valós elváltozás is az oka. Ha tudod, vedd fel, hogy mikor mondja ezeket, és érdemes lenne drogtesztet csináltatni, ha tudsz. Ezeket bemutatod neki, hogy akkor mi is tkp. a baja neki?
8/20 A kérdező kommentje:
Fontos dolgokat kihagytam. Ő 54 nő (érdekes módon) én 17 fiú
2021. dec. 12. 20:34
9/20 anonim válasza:
Mármint a kábítószered terjeszti?
10/20 Metionin válasza:
Lehet hogy a klimax kihozta belőle a paranoiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!