Mit gondoltok arról,ha valaki megtehetné,hogy elköltözzön a szüleitől,de nem teszi,annak ellenére,hogy állandóan veszekednek?
Egy ismerősöm története.
Már közel 30 éves,az anyjával él.
A sajátjukon kívül még van kiadva nekik egy lakás albérletbe.
Magyarán a gyerek simán elköltözhetne,nem albérletbe kellene laknia.
Ugye nem is lenne baj,ha valaki a szüleivel él,ha jó így nekik,meg jó a viszony.
De itt nem ez van,hanem állandóan vitatkoznak.
Mármint úgy értem,a saját,amiben laknak.
Ezen kívül van még egy lakás,ami a gyereké.
Azt hogy gondolom olcsóbb így neki. Nem fizet semmit, anyuvi eltartja. Max ha fizet is, fele annyi a kiadása mintha külön élne.
Na ezért nem akarok gyereket, még 30 évesen is a nyakamon élősködjön...
Mindenki másképp fogja fel az életet, és ebbe nem lehet beleszólásunk.
Nyilván nekem, akinek a szülői jó viszony ellenére is elköltözés és önállósodás volt a célom, nem fog imponálni az a felnőtt férfi aki még életében nem kellett mosson-főzzön-takarítson magára, mert megteszi helyette anyuci.
Ellenben növeli más férfiakat a szemembe :))
Az, hogy a szüleinek van egy lakása, amit kiadnak másnak, nem sokat jelent.
Itt is sokszor lehet olvasni, a bérleti díj a szülöknek bevétel, a gyereknek ingyen nem adnák oda, szóval a gyereknek nincs hol laknia, ha a szülök nem akarják.
Én is 30évesen meg anyámnál laktam. Dolgoztam ezerrel ameddig nem lett elég penzem saját lakásra. Igaz,hogy irgalmatlan nehéz volt,de kibírtam. Fizettem a rezsi felét és kész.
Most vettem sajat lakást és elköltöztem mindenféle hitel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!